Kartal Gönüllüleri depremzedeler için ördü

Kartal Gönüllüleri Platformu, Kaharamanmaraş merkezli depremden zarar görenlere yardım elini uzattı..

Kartal Gönüllüleri depremzedeler için ördü
Yayınlama: 28.02.2023
A+
A-

Kartal Gönüllüleri Platformu, Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun ‘Her İlmekte Sevgi Var’ sloganıyla başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde depremzede çocuklar için, atkı, bere ve hırka ördü.

Kartal Gönüllüleri Platformu Başkanı Nevhiz Küçükkahveci “Başta depremzede çocuklar için başlattığımız yardım kampanyasını var gücümüzle sürdürüyoruz” dedi.

Nevhiz Küçükkahveci, basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:

​”İBB Başkanımı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun öncülüğünde ‘Her ilmekte sevgi var’ kampanyası çerçevesinde, depremzede çocuklarımız için atkı, bere ve hırkalar ördük. Bunları en kısa zamanda depremzedelere göndereceğiz. Daha önce depremzedeler için yaklaşık 1 TIR dolusu yardım malzemesi toplayarak Kartal Belediyesi aracılığıyla bunları afet bölgesine gönderdik. Yine yardım amaçlı kampanyalarımız çerçevesinde Batman’daki okullara mont ve bot gönderdik. Ayrıca Kartal’daki okulları tarayarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kışlık giysi, mont ve bot yardımında bulunduk. Bu vesileyle Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizde büyük hasara yol açan deprem felaketinin bir aha yaşanmamasını ümit ediyor, gönüllülerimizle birlikte depremzedelerin yanında olmayı sürdüreceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.