SADAT reklamı TV100 kanalını fena karıştırdı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu televizyon programında yayınlanan SADAT reklamı ortalığı fena karıştırdı.

SADAT reklamı TV100 kanalını fena karıştırdı!
Yayınlama: 15.01.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam TV100 ekranlarında yayınlanan programda duayen gazeteci Uğur Dündar’ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Ancak programa damga vuran Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından çok alt bantta yer alan SADAT reklamı oldu.

 

“PARAMİLİTER ARTIKLARI, SİZ KİMİ TEHDİT EDİYORSUNUZ”

En az 3 ekranlara getirilen SADAT reklamı Kılıçdaroğlu’nu küplere bindirirken, program sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP lideri “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

 

SADAT BAŞKANI TANRIVERDİ: GOL MÜ OLMUŞ?

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı sonrası kanalın “Hata” vurgusuna rağmen SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi’nin reklamın bilinçli olarak yayınlandığını ifade etmesi ise ikinci bir kriz yarattı. Hatta Tanrıverdi, SADAT reklamıyla ilgili bir paylaşıma da “Yıllardır agresif/çarpıcı reklamlar yapmadığımız için eleştiriliyorduk. Reklam departmanımız da buna çok içerliyordu. Gol mü olmuş” yanıtını verdi.

TV100: SİYASİ BİR FIRTINA KOPARILMAK İSTENMEKTEDİR

Yaşanan bu gelişmeler programın yayınladığı TV100 kanalında da adeta deprem etkisi yarattı. Reklam krizinin ardından yazılı bir açıklama yapan kanal yönetimi, “Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Kanalımız Tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlik ve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir.

“SADAT YETKİLİLERİ AHLAKA SIĞMAYAN BİR TWEET ATMIŞTIR”

Kanalımız Tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan ‘den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır.

“İKİ KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERİLMİŞTİR”

Bu nedenle Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunun çıkışı verilmiştir. Böylesi bir olayın tekrar etmemesi için de bütün önlemler alınmıştır. Üzgünüz” ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.