Nilperi Şahinkaya’dan Burak Deniz’e dava

Nilperi Şahinkaya’nın avukatı, Burak Deniz hakkında yakalama kararı talep etti

Nilperi Şahinkaya’dan Burak Deniz’e dava
Yayınlama: 14.01.2023
A+
A-

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile Şahmaran dizisinin çekimlerini yapan Burak Deniz, 15 Eylül’de Adana meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşının yanına giderek tartışma çıkarmıştı. Burak Deniz, tartışmanın öğrenilmesiyle Nilperi Şahinkaya ve sevgilisinden özür diledi ancak genç oyuncu özrü kabul etmedi.

 

İFADE VERMEYE GİTMEDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz hakkında 15 Eylül’de yaşanan kavga nedeniyle Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Hakkında “kasten yaralama”, “hakaret”, “kişilerin huzur ve sukûnunu bozmaktan dava açılan Burak Deniz’in ifade vermediği öğrenildi. Burak Deniz’in geçen 4 ay içinde savcılık tarafından çağrıldığı halde ifade vermeye gitmediği ortaya çıktı.

 

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMASINI TALEP ETTİ

Deniz’in avukatı Serdar Opak da müvekkilinin işi nedeniyle sürekli yurt içi ve yurt dışı seyahatler yaptığı iş yoğunluğu nedeniyle de ifade vermeye gitmediğini söyledi. Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli, Burak Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.