Merve Boluğur ile Mert Aydın evlendi!

Şarkıcılık yapmaya başlayan Merve Boluğur, bir süredir birlikte olduğu DJ Mert Aydın’la dünyaevine girdi

Merve Boluğur ile Mert Aydın evlendi!
Yayınlama: 03.10.2022
A+
A-

Oyunculuğa ara verip şarkıcılık yapmaya başlayan Merve Boluğur, bir süredir birlikte olduğu DJ Mert Aydın’la dünyaevine girdi. Dün akşam Fuat Paşa Yalısı’nda nikâh masasına oturan ünlü çiftin, düğününden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Oyunculuğa ara veren Merve Boluğur, bu ayın başında DJ sevgilisi Mert Aydın’dan evlenme teklifi almıştı. Düğün hazırlıklarını tamamlayan Merve Boluğur ve Mert Aydın, 2 Ekim Pazar akşamı gösterişli bir törenle evlendi. Çiftin düğünü Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleşti. Merve Boluğur’un şahitliğini Behzat Gerçeker, Aslı Hünel ve Bülent Kuş, Mert Aydın’ınkini ise Çetin Yılmaz, Nurettin Doğan ve Murat İşgel yaptı.

“KOCAM DEDİM DEDİM, OLDUN”

Merve Boluğur ve  Mert Aydın’ın nikâhını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Modacı Tolga Çam’ın imzasını taşıyan iki gelinlik giyen ünlü isim, eşiyle fotoğrafını da “Kocam dedim dedim oldun. Seni çok seviyorum” notuyla paylaştı.

GELİNLİĞİ BEĞENİLDİ

Düğün gecesinden fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunan Merve Boluğur, after parti için de Tolga Çam imzalı taşlarla bezeli mini bir elbise tercih etti.

Ünlü oyuncunun hem gelinliği hem after parti için tercih ettiği elbise takipçilerinden tam not aldı.

Boluğur eşi Mert Aydın ile düğün pozlarını sosyal medyadan paylaştı.

NİKÂH ÖNCESİ SOYADI HAMLESİ

Öte yandan tören öncesi hazırlıkları takipçileriyle paylaşan Merve Boluğur, saç ve makyajının yapıldığı anları yayınlamıştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim ‘soyadı’ hamlesiyle de adından söz ettirmişti.

35 yaşındaki Merve Boluğur, nikâh törenine saatlar kala Mert Aydın’ın soyadını Instagram profiline eklemişti. Ünlü oyuncunun bu hamlesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.