Mehmet Hilmi Güler ‘Ordu’nun kapılarını dünyaya açtık’

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, AYGAD üyelerine çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Mehmet Hilmi Güler ‘Ordu’nun kapılarını dünyaya açtık’
Yayınlama: 17.07.2022
A+
A-

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği’nin (AYGAD) Karadeniz Kültür Gezisi kapsamındaki dördüncü durağı Ordu oldu. Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in misafiri olan gazeteciler, şehirde yapılan yatırım ve çalışmalar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Tarihi, kültürü ve doğasıyla büyüleyici şehirler arasında yer alan Ordu bu kez İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin farklı kentlerinden yazar ve gazetecilerin üye olduğu AYGAD heyetini ağırladı. Dün akşam saatlerinde Ordu’ya gelen heyet, Boztepe’de keyifli bir zaman geçirdi. Pazar sabahı kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gazetecileri cazibe kentleri Ordu’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ ise Karadeniz’in ve Türkiye’nin birçok konuda önemli merkezlerinden olan Ordu’da olduklarını için mutlu olduklarını paylaştı.

Mehmet Hilmi Güler: “Kapılarımızı dünyaya açtık”

Daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi meclis toplantı salonunda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan ve Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz’la bir araya gelen heyet şehirde yapılan çalışma ve projelere dair bilgilendirildi. Başkan Güler, “Şehircilik anlayışı, altyapısı, modern çehresi ve hizmetleriyle Ordu’muz çok güzel oldu” dedi. ‘Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu’ sloganıyla başlatılan yatırım seferberliği sonrası, 19 ilçede 100 proje üretildiğini paylaşan Başkan Güler, bütün ilçelerde yatırım ve hizmetlerin olduğunu söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik, sosyal, tarım, kültür ve turizm alanında yaptığı çalışmalarla eşit hizmet odaklı çalıştığının altını çizen Güler, Ordu’nun üretim yaptığı her alanı teknoloji ile buluşturduklarını kaydetti. Ordu’nun gerek üretimde gerekse turizmde kapılarını dünyaya açtığını belirten Başkan Güler, geliştirdikleri projelerle de geri dönüşleri maksimum düzeyde aldıklarını kaydetti.

Ahmet Işıkdağ: Tanıtım için destek olacağız

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ ise her alanda yapılan çalışmaların diğer kentlere de örnek olduğunu ifade etti. Yapılan yatırım ve hizmetlerin başka megakentleri de kıskandırdığını vurgulayan Başkan Işıkdağ, tanıtım konusunda tüm üye arkadaşlarıyla birlikte Ordu’ya destek olacaklarını da sözlerine ekledi.

Daha sonra söz alan yöneticiler proje ve çalışmalar hakkında Başkan Hilmi Güler’e sorularını yönelttiler. Ayrıca Güler ve ekibine teşekkür eden gazeteciler, Ordu’nun sadece belirli bir alanda değil farklı alanlarda da söz sahibi konuma geldiğini aktardılar.

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ programın sonunda Başkan Güler’e Şile bezinden yapılan özel bir hediye takdim etti. Program çektirilen hatıra fotoğrafının ardından şehrin tarihi ve turistik gezileri ile devam etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.