Devlet Bahçeli’yi kızdıracak anket sonucu!

İstanbul Ekonomi Araştırmaları tarafından gerçekleştirilen son seçim anketinin sonuçları açıklandı.

Devlet Bahçeli’yi kızdıracak anket sonucu!
Yayınlama: 17.04.2022
A+
A-

İstanbul Ekonomi Araştırmaları tarafından gerçekleştirilen son seçim anketinin sonuçları açıklandı. Ankete göre AK Parti yüzde 32 ile birinci sırayı alırken, CHP yüzde 25 ile ikinci sırada yer aldı. Son dönemlerde anket şirketlerine yönelik sert açıklamalarıyla gündeme gelen Devlet Bahçeli’nin partisi MHP ise yüzde 7’de kaldı.

Türkiye’de siyaset gündeminin hareketli bir hal almasının ardından anket sonuçları da her zamankinden daha fazla merak edilmeye başlandı. Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, HALK TV ekranlarında, yapmış oldukları son seçim anketinin sonuçlarına ilişkin bilgileri paylaştı.

KARARSIZLAR DAĞITILDIKTAN SONRA
Nisan ayının ilk haftasında Türkiye çapında 1500 kişi ile gerçekleştirilen ankette AK Parti’nin oy oranı yüzde 32, CHP’nin oy oranı yüzde 25, İYİ Parti’nin oy oranı ise yüzde 15 olarak belirlendi. Hangi ittifak içerisinde yer alacağı belirsizliğini koruyan HDP’nin yüzde 11’lik kesimin desteğini aldığı araştırmada MHP’nin oy oranı ise yüzde 7 olarak ölçüldü.

BAHÇELİ, ANKET ŞİRKETLERİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Son anket sonuçlarının açıklanmasının ardından Bahçeli’nin anket şirketlerine tepkisi yeniden gündem oldu. Bahçeli, geçtiğimiz hafta grup toplantısında, kendilerini düşük gösteren anket şirketlerine sert çıkmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: “Devamlı servis edilen ve sistematik hale gelen algı operasyonlarıyla kamuoyu nezdinde partimizin eridiğini, gerilediğini yazan kokuşmuş araştırma şirketleri CHP Genel Merkezi’nde mi yoksa Kandil’de mi? geziyorsunuz.

“2023’TE SOKAĞA ÇIKACAK YÜZÜNÜZ DAHİ OLMAYACAK”
MHP’ye düşmanlık Türkiye’ye açılmış ihanet cephesidir. Bizim buna karşı elimizdeki güç imanımız, irademiz ve millet sevdamızdır. Bu vesileyle lejyoner anketçilere diyoruz ki, bizim ölümüz bile sizin dirinizi, sizin hepinizi, sizin topunuzu yerle yeksan etmeye yetecektir. 2023 Haziran’da sokağa çıkacak yüzünüzüz dahi olmayacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.