New York metrosunda silahlı saldırı!

ABD’nin New York eyaletinde, yerel saatle sabah 08.30 sularında Brooklyn metro istasyonuna silahlı saldırı düzenlendi.

New York metrosunda silahlı saldırı!
Yayınlama: 12.04.2022
A+
A-

ABD’nin New York eyaletinde, yerel saatle sabah 08.30 sularında Brooklyn metro istasyonuna silahlı saldırı düzenlendi. New York İtfaiye Departmanı Sözcüsü Amanda Farinacci, New York’taki metro saldırısında yaralı sayısının 16’ya yükseldiğini açıklayarak, 8’inin silahla vurularak yaralandığını aktardı. Üzerinde işçi yeleği ve yüzünde gaz maskesi bulunan saldırgan, saldırı sonrası kaçtı. İstasyonda çok sayıda patlayıcı ele geçirildi.

İşe gidiş saatinde gerçekleşen silahlı saldırı, onlarca insanın bulunduğu Brooklyn metro istasyonunda büyük panik yarattı. Görgü tanıkları, hem peronda hem de vagonda yaralılar olduğunu, rayların da ateşe verildiğini söyledi.

EN AZ 8 KİŞİ VURULDU

Edinilen bilgiye göre; New York Polis Departmanı trafiğin yoğun olduğu saatlerde yolculardan D, N ve R trenlerinin çalıştığı Brooklyn kavşağından uzak durmalarını istedi. Ardından da Brooklyn metro istasyonunda ateş açıldı.

New York İtfaiye Departmanı Sözcüsü Amanda Farinacci, New York’taki metro saldırısında yaralı sayısının 16’ya yükseldiğini açıklayarak, 8’inin silahla vurularak yaralandığını aktardı.

“SALDIRGANDA GAZ MASKESİ VARDI”

New York polisi, saldırganın üzerinde işçi yeleği ve yüzünde gaz maskesi olduğunu, rastgele ateş açtığını ve daha sonra kaçtığını duyurdu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.