Üç Kuruş dizisinde yaprak dökümü

Ünlü oyuncu Nursel Köse, başrol oynadığı Üç Kuruş dizisinden ayrıldı..

Üç Kuruş dizisinde yaprak dökümü
Yayınlama: 12.04.2022
A+
A-

Dün akşam 22. yeni bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş dizisinde iki ayrılık yaşandı. Leyla ve Efe’nin düğününe gelen Kılıç, herkesin içinde Leyla’yı vurdu. Daha sonra eve gelen Kılıç, Neriman’ı öldürdü. Neriman rolünü oynayan Nursel Köse ve Kadir Çermik son bölümle birlikte diziden ayrıldı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Kadir Çermik, Bora Akkaş, Sezin Akbaşoğulları, Mustafa Kırantepe gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi, dün akşam 22. bölümüyle ekrana geldi.

2 İSİM BİRDEN AYRILDI

Üç Kuruş’un son bölümünde Efe ve Leyla evlendi. Düğüne gelen Kılıç, ağabeyiyle karşılıklı oynayan Leyla’yı vurdu. Leyla apar topar hastaneye kaldırılırken Neriman ise tüm bunlara sebep olan Baybars’le yüzleşmek için onun karşısına çıktı.

 

Silahını doğrultan Neriman, Baybars’ı vurduğu sıra Kılıç eve gelerek Neriman’ı öldürdü. Neriman karakterini canlandıran Nursel Köse ve Baybars karakterini canlandıran Kadir Çermik, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

ÜÇ KURUŞ’UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çaka ailesi dört bir koldan heyecanla düğün hazırlıkları yaparken Kılıç onlara fark ettirmeden enselerindedir. Kartal’ın son hamlesinden sonra Kılıç’ın kendi yöntemleriyle alacağı intikam planının her an gerçekleşebileceğini fark eden Şahin kendi yerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadır. Düğünde Kılıç’ın kardeşini vurmasıyla dağılan Kartal, Şahin’le yüzleşir. Aralarındaki sert kavgada Şahin, Kılıç’ın ailesine düşündüğünden çok daha büyük bir zarar verdiğini öğrenir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.