Erdoğan’ı hedef alan çirkin paylaşıma gözaltı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın Kovid-19’a yakalanmasıyla ilgili hakaret içerdiği iddia edilen paylaşımda bulunan 1 kişi gözaltına alındı.

Erdoğan’ı hedef alan çirkin paylaşıma gözaltı
Yayınlama: 06.02.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın Kovid-19’a yakalanmasıyla ilgili sosyal medyada hakaret içerdiği iddia edilen paylaşımda bulunanlara yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik provokatif ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen Pınar Ö’nün gözaltına alınması için çalışma yürüttü.

Adresi belirlenen Pınar Ö, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nun talimatıyla Bağcılar’da gözaltına alındı.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Pınar Ö’nün, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Twitter’dan yaptığı paylaşımda eşi Emine Erdoğan ile birlikte Kovid-19’a yakalandıklarını duyurmuştu.

Ankara ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Erdoğan çiftinin Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasıyla ilgili suç teşkil eden paylaşımlara yönelik resen soruşturma başlatmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.