Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü!

Sunucu Ece Erken ile 7 ay önce evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü!
Yayınlama: 27.01.2022
A+
A-

Ece Erken ile bir süredir evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıya uğradı. Ece Erken’in eşi Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ece Erken ile evlilik yapan ve bu haberlerle gündeme gelen eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu saat 00.30 sıralarında Yeşilköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yedi el ateş edildiği iddia edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği, kendisiyle birlikte aynı mekanda bulunan ve yaralanan şoförünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BOŞANIP ECE ERKEN İLE EVLENMİŞTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Silahlı saldırıda yaşamını yitiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu sunucu Ece Erken ile evliydi. Ünlü avukat evliyken Ece Erken ile aşk yaşamaya başlamış ve daha sonra eşinden boşanarak Ece Erken ile evlenmişti. İkili birçok kez küsüp barışmış, Ece Erken ünlü avukatın eski eşinin arabalarına zarar verirken yakalanmıştı. Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu sessiz sedasız evlenmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu 2 çocuk babasıydı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.