Otelciler kar mağduriyetini fırsata çevirdi!

İstanbul Arnavutköy’de bazı otelciler, kardan mahsur kalanlara inanılmaz fiyatlar çekti!

Otelciler kar mağduriyetini fırsata çevirdi!
Yayınlama: 25.01.2022
A+
A-

İstanbul’daki kar yağışını fırsat bilen otelcilerin, bir gecelik konaklama için istediği ücretler dudak uçuklattı. İstanbul’da karın en fazla etkilediği Arnavutköy’de araçlar mahsur kaldı. 

Posta’nın haberine göre; Otel aramaya başlayan vatandaşlar 100 euro ücreti duyunca şaşkına döndü. Kar mağduru vatandaşlar otelcilere isyan etti. Kar nedeniyle evine gidemeyip geceyi camide geçiren Fahrettin Özdemir, ‘Otelciler şu anki durumdan faydalanmaya çalışıyorlar. Yaptıkları fırsatçılık. Bu otel sahiplerinde ne insanlık ne de vicdan kalmış. İnsanlar yolda kalmış mağdurlar, otelciler bu durumdan faydalanmak istiyorlar.’ dedi.

Normalde geceliği 300 lira ile 500 lira arası olan odalara, otel sahiplerinin bin liradan başlayıp 100 Euro’ya kadar çıkan fiyat verdi. Otel bulmayanlar geceyi camilerde geçirdi.

Otel bulamayıp geceyi camide geçiren Fahrettin Özdemir, “Cadde üzerinde bir otele gittik. 100 euro istedi. Uçuk bir rakam olduğu için kabul etmedik. Yaptıkları fırsatçılık” diye tepki gösterirken Mehmet Hamal ise “Geceliği en fazla 300 lira olacak otellere bin 500 lira fiyat söylediler. Bu kadar da olmaz ki” dedi.

İstanbul’da karın en fazla etkilediği ilçe Arnavutköy oldu. Çok sayıda araç caddelerde mahsur kaldı. Sürücüler araçlarını terk edip Otel araya başladı. Mahsur kalanlar otel sahiplerinin kar yağışını fırsata çevirdiğini söyledi. Arnavutköy’de bazı otel sahiplerinin geceliği 300 lira ile 500 lira arası olan odalara, bin liradan başlayıp 100 Euro’ya kadar çıkan fiyat istedikleri iddia etti. Kalacak yer bulamayanlar geceyi camilerde geçirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.