Cengiz Kurtoğlu gözaltına alındı

Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu gittiği restoranda iş insanı Mustafa Can’a bıçakla saldırdı.

Cengiz Kurtoğlu gözaltına alındı
Yayınlama: 25.11.2021
A+
A-

İstanbul Sarıyer’de bir restoranda bulunan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, mekana gelen iş insanı Mustafa Can ile tartışması sırasında servis bıçağıyla saldırdı. Güçlükle sakinleştirilen Kurtoğlu’nun o anları güvenlik kameralarına da yansıdı. Yüzünden yaralanan Mustafa Can’ın şikayeti üzerine Kurtoğlu gözaltına alındı.

Sarıyer İstinye’de bulunan bir restoranda meydana gelen olayda, iddiaya göre iş insanı Mustafa Can, bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için İstinye’de bulunan restorana gitti. Daha sonrasında restoranda bulunan Cengiz Kurtoğlu ile aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

SERVİS BIÇAĞIYLA SALDIRDI
Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Cengiz Kurtoğlu, iş insanı Mustafa Can’a servis bıçağıyla saldırdı. Olaydan sonra çevredekiler araya girerek duruma müdahale etti.

İŞ İNSANI SURATINDAN YARALANDI, CENGİZ KURTOĞLU GÖZALTINA ALINDI
Olay yerine gelen ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Cengiz Kurtoğlu gözaltına alınırken yüzünden yaralanan Mustafa Can, ünlü sanatçıdan şikayetçi oldu. Polis merkezine götürülen Cengiz Kurtoğlu’nun ilk ifadesinde, Orhan Gencebay’a ve diğer sanatçılara hakaret ettiği için tartıştığını söylediği iddia edildi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Sarıyer’de Cengiz Kurtoğlu ile iş insanı arasındaki kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, masada oturdukları sırada tartışma yaşandığı ve çevredeki vatandaşların araya girmeye çalıştığı ve ünlü sanatçının güçlükle sakinleştirildiği görülüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.