3 ile yeni vali ataması yapıldı

Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Elazığ, Bilecik ve Kırıkkale’ye vali ataması yapıldı

3 ile yeni vali ataması yapıldı
Yayınlama: 02.10.2021
A+
A-

Atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. 

Kırıkkale Valiliğine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Bülent Tekbıyıkoğlu, Elazığ Valiliğine İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Toraman, Bilecik Valiliğine İstanbul Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya atandı.

Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine ise Elazığ Valisi Erkaya Yırık atandı.

Söz konusu atamalar 375 sayılı KHK’nın ek 35’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince yapıldı.

HATAY VE MUŞ’A YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ

Öte yandan, Hatay Emniyet Müdürlüğüne Muş Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Muş Emniyet Müdürlüğüne ise Engin Kaloğlu atandı.

BÜLENT TEKBIYIKOĞLU KİMDİR?

Bülent Tekbıyıkoğlu, 1976’da Ankara’da. Bülent Tekbıyıkoğlu, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur.

Bülent Tekbıyıkoğlu, Trabzon- Tonya , Giresun -Yağlıdere, Aydın-Bozdoğan ve Bingöl-Kiğı ilçelerinde görev yapmıştır.

Bülent Tekbıyıkoğlu, 23 Eylül 2011 tarihinde Hassa Kaymakamlığında görev yaptı.

 

Bülent Tekbıyıkoğlu, evli ve iki çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

ÖMER TORAMAN KİMDİR?

Ömer Toraman, 1967 yılında Erzurum’un Tortum ilçesinde dünyaya geldi.

İlk ve ortaöğrenimini memleketinde tamamlayan Ömer Toraman, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden 1988 yılında mezun oldu.

Ömer Toraman, 1994 yılında Erzurum’da Kaymakam adayı olarak görev yaptı.

Sırasıyla Kastamonu Küre Kaymakamlığı, Diyarbakır Eğil Kaymakamlığı, Çorum Kargı Kaymakamlığı, Ankara Nallıhan Kaymakamlığı, Elazığ Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Hukuk Müşavirliği, Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı (KİHBİ), Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve son olarak İller İdaresi Genel Müdür Vekili olarak üst düzey görevlerde bulundu.

Vali Ömer Toraman evli ve 3 çocuk babasıdır.

KEMAL KIZILAYKAYA KİMDİR?

Kemal Kızılkaya, 1975 yılında Sakarya’nın Akyazı ilçesinde dünyaya geldi.

1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Ankara Barosunda Avukatlık Stajını tamamladı. Noterlik Belgesi sahibidir. Ayrıca Hukuk Uyuşmazlıkları alanında Uzman Arabuluculuk unvanı bulunmaktadır.

İngiltere’nin Exeter Üniversitesinde Yabancı dil eğitiminin ardından Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Yönetim Bilimleri Ana Bilim dalında Yüksek Lisans ( Master ) eğitimini tamamlamıştır. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında Doktora ( PhD ) eğitimini tamamlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışında birçok eğitim, konferans ve çalışma ziyaretlerine katılmıştır. Yükseköğretim düzeyinde Hukuk, Kamu Yönetimi ve Yönetim Bilimleri alanında Misafir Öğretim Görevlisi olarak konferans ve dersler vermiştir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.