Kartal’da yeni bir lezzet durağı; Şerefbey Döner

Erzurum’un ünlü döner markalarından Şerefbey Döner’ artık İstanbullu etseverlerin de hizmetinde…

Kartal’da yeni bir lezzet durağı; Şerefbey Döner
Yayınlama: 02.10.2021
A+
A-

Sağlıklı beslenme konusunda odun ateşinde pişen et döner lezzetinin tutkunları için iddialı bir mekân daha faaliyete geçti. 

İlk günkü heyecanla müşteri memnuniyetine özen gösterilerek, 1982 yılından beri Erzurum’dan başlayan serüvenle eşsiz lezzetleriyle hizmet vermeye devam eden Şerefbey Et Döner artık İstanbul Kartal – Çanakkale Caddesinde sizlerle birlikte… Kalite ve hijyenin ön planda olduğu bu mekân mutlaka favori uğrak yeriniz olacak. 

Görkemli bir açılışla hizmete başladı
Yenilenen konseptiyle 1 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen açılışta çok sayıda davetlilerin yanısıra Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, Yazar Hayati İnanç, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Suha Dengizek gibi isimlerde Erzurum Bar Ekibinin sergilediği Erzurum Barları eşliğinde kurdelayı kestiler. 

Ertek, “Et Dönerimizin Lezzetine Güveniyoruz, Çok İddialıyız!

Ferah ve nezih ortamıyla müşterilerine eşsiz lezzetler tattırmakta kararlı olan işletme yetkililerinden Şeref Ertek, aynı zamanda bu lezzetleri paket servis aracılığıyla da sipariş verenlerin adreslerine ulaştırdıklarını belirtti.

Şeref Ertek, “ Şerefbey Et Döner’de 40 yıllık tecrübe ile Et Dönerimiz odun ateşinde pişirilmekte olup, tüm ön hazırlıkları restoranımızda yapılmaktadır. Şerefbey Tandır Çorbası, İskender, Special Beyti müşterilerimize sunulmaktadır. Tatlı çeşitlerinde de özel tatlılarımız mevcut. Havuç dilimi baklava Gaziantep’ten, Kemalpaşa tatlımız Bursa’dan, Kuru fasulye ve tereyağımız Erzurum’dan ve diğer ürünlerimizin büyük bir kısmı yurdumuzun dört bir yanından gelmektedir. 

Ayrıca bu lezzetleri tatmak isteyip de tadamayan müşterilerimizin adreslerine paket servis hizmeti sunuyoruz. 
Yemek saatini geçiştirmeyin, Kartal’da Şerefbey Et Dönere gelin yemeği ziyafete dönüştürün… 

Müşteri memnuniyeti bizim başarımızın göstergesidir. 
İddialıyız, odun ateşinde aheste aheste pişen et dönerin damaklarda bıraktığı mükemmel lezzeti, ilk günkü heyecanla müşteri memnuniyetine özen gösterilen güler yüzlü hizmeti ve yemek sonrası en kısa zamanda tekrar gelelim düşüncesiyle hafızalarda kalan tatlı bir tebessümü yaşatıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.