İsmail Polat Kartal Kitap Fuarı’na konuk oldu

Kitap Fuarında dün imza günü gerçekleşen yazarlardan birisi de Gazeteci- Yazar İsmail Polat oldu.

İsmail Polat Kartal Kitap Fuarı’na konuk oldu
Yayınlama: 30.09.2021
A+
A-

Kartal Belediyesi’nin gelenekselleşen Kitap Fuarı yayıncı ile okuyucuyu buluşturma noktasında üstlendiği köprü görevini fazlasıyla gerçekleştiriyor.

6. Gününe gelen Fuar etkinliğinde ilk günkü heyecanın artarak devam ettiği gözlemlenirken yazar buluşmalarına da vatandaş fazlasıyla önem gösteriyor.

Kitap Fuarında dün imza günü gerçekleşen yazarlardan birisi de Yeni Gazete İmtiyaz Sahibi Gazeteci- Yazar  İsmail Polat oldu.

Gazeteci İsmail Polat’ın ikinci kitabı olan “Sanal Alemin Yeni Hedefi Çocuklar” gündemi takip eden içeriği ile okuyucuların da büyük ilgisine mazhar oldu. Fuara gelen ziyaretçilere Kitaplarını tek tek imzalayarak hediye eden Gazeteci İsmail Polat, gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

Üretmenin kendisini daima dinamik tuttuğunu da söyleyen Gazeteci İsmail Polat, yazmaya ve tecrübelerini aktarmaya devam edeceğini ifade ederek yeni kitapların da müjdesini verdi.

Gazeteci – Yazar İsmail Polat’ın standı, başta öğrenciler olmak üzere gazeteci, iş dünyası ve idarecilerden oluşan çok sayıda ziyaretçi ile gün boyunca yoğun anlar yaşadı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.