Adnan Oktar davasında tecavüz kitapçığı!

Adnan Oktar davasında örgütün cinsel istismar sistemini anlatan bir kitapçık ortaya çıktı..

Adnan Oktar davasında tecavüz kitapçığı!
Yayınlama: 20.12.2020
A+
A-

Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik davada şikayetçi avukatı olan Eser Çömlekçioğlu, hazırladığı 110 sayfalık kitapçığı mahkemeye sundu.

Örgütün genç kızlara nasıl cinsel istismar yaptığını çizimlerle anlatan kitap dava dosyasına girdi. Aileler ve genç kızlara bu suç örgütüne karşı uyarılarda bulunulan kitapçıkta birçok çizim ve ifade yer alıyor.

Kitapçıkta örgüt tarafından tuzağa düşürülen bir genç kızın hayat hikayesi, çizim ve duruşmalardaki ifadelerle desteklenerek anlatılıyor.

Romanda, yaklaşık 70 mağdur kızın anlatımı doğrultusunda “Hale” adlı hayali karakter yaratıldı.

Üniversiteli Hale, İstanbul’da bir AVM’de gezerken, Adnan Oktar’ın ‘kız bulma imamı’ diye suçlanan B.Y. tarafından hedef seçiliyor. Kendisini ajans sahibi olarak tanıtan B.Y, Hale’ye lüks markaların sosyal medyadaki reklam yüzü olmayı öneriyor ve ardından cinsel istismar başlıyor.

Dosya kapsamındaki bazı ses kayıtlarına da karekod yardımıyla ulaşılması sağlandı. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik dava kapsamında aralarında suç örgütü elebaşı Oktar’ın da bulunduğu 78’i tutuklu 236 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.