Fenerbahçe’de Novak’a tepki yağıyor

Süper Lig’in 12’nci haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de tarihi yenilgiye imza attı.

Fenerbahçe’de Novak’a tepki yağıyor
Yayınlama: 13.12.2020
A+
A-

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor’a 3-0 kaybeden Fenerbahçe’ye tepkiler çığ gibi. Sarı-lacivertli taraftar, yenilgi sonrası bileti Erol Bulut’a kesti, maçtan sonra eski takım arkadaşına sarılıp gülerek poz veren Novak’a ateş püskürdü.

Yeni Malatyaspor, iyi oynadığı maçtan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Sarı-lacivertli takımın oynadığı oyun taraftara tat vermedi. Sosyal medyada Erol Bulut’a gelen tepkiler dikkat çekti.

Yenilgi sonrası büyük üzüntü yaşayan Luiz Gustavo, maçla ilgili ‘Şampiyon olmak isteyen bir takım değildik’ değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmada Fenerbahçe’nin tek net pozisyonu Cisse’nin ikinci yarıda çektiği şutun direkten dışarı çıkması oldu.

Sarı lacivertli taraftar, sosyal medyada ‘Erol Bulut istifa’ sözleri yankılandırırken yapılan değişiklikleri yanlış buldu.

TARAFTAR NOVAK’A ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

Öte yandan maçtan sonra Malatyasporlu Zeki Yavru’ya sarılarak gülümseyen Filip Novak, Fenerbahçe taraftarının tepkisine yol açtı.

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren sarı lacivertli taraftarlar; “Adama bak sanki Malatya’ya biz 5 atmışız gibi sırıtıyor, rakip futbolcu ondan daha üzgün” dedi.

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Yeni Malatyaspor’a 3-0’lık şok bir skorla yenilen Fenerbahçe’de Filip Novak’ın maç sonu görüntüsü gündem yaratmış ve taraftarların büyük tepkisini çekmişti. Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından taraftardan özür diledi.

Novak paylaşımında, “Dün akşam kaybettiğimiz maçtan sonra olmaması gereken bir şey yaşandı. Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyet ve içinde bulunduğumuz ortamdan mutlu olduğum için çıkmadı o görüntü. Sahada uzun süredir görmediğim eski bir arkadaşımı görünce insani bir reflekse o duygular yüzüme yansıdı. Ben de sizler gibi çok üzgünüm. Umarım kısa zamanda daha güzel günler gelecek” ifadelerini kullandı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.