Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu nişanlandı

‘Mucize Doktor’ dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile nişanlandı.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu nişanlandı
Yayınlama: 09.06.2020
A+
A-

‘Mucize Doktor’ dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu Ece Çeşmioğlu ile nişanlandı.

İlişkilerini göz önünde yaşamayan Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez, nişan töreninden de hiçbir anı takipçileriyle paylaşmadı.

Fox ekranlarında yayınlanan ‘Mucize Doktor’ dizisinde canlandırdığı ‘Ali Vefa’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Taner Ölmez, yaşadığı aşkla da sık sık konuşuluyor.

 
 
Taner Ölmez, sevgilisi Ece Çeşmioğlu’na ocak ayında evlilik teklifi etmişti.
 
 
‘Hiç tahmin etmediğim bir anda gelmesi hayal gibi’

Ece Çeşmioğlu, konuk olduğu ‘Eser Yenenler Show’da “Evlilik teklifini Brugge’de etti. ‘Yes’ diye çığlık attım. Brugge çok merak ettiğim bir şehirdi, ilk defa gittim. Teklifin orada olması, hiç tahmin etmediğim bir anda gelmesi hayal gibi.” demişti.

 
 
Corona virüs salgınından dolayı dizi çekimleri durdurulan ikili, özel hayatları için önemli bir adım attı. Taner Ölmez, Belçika’da evlilik teklifi ettiği sevgilisi Ece Çeşmioğlu’nu bu sefer de ailesinden istedi.
 
 
Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çifti, salgın nedeniyle aile arasında yapılan törenle nişanlandı. Az sayıda kişinin katıldığı nişan töreninde Erkan Avcı, Ferit Kaya gibi isimler de yer aldı.

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Ece Çeşmioğlu, belirli dönemlerde magazin gündeminde yer alması dolayısıyla pek çok vatandaşın araştırdığı isim olmaya devam ediyor. Oyuncu Taner Ölmez ile evlilik yolunda ilk adımı atan Ece Çeşmioğlu, TRT 1 ekranlarında Tutunamayanlar dizisinde boy gösteriyor. Peki, Ece Çeşmioğlu kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında merak edilen bazı bilgiler

Oyuncu Ece Çeşmioğlu 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümü 2015 mezunu olan Ece Çeşmioğlu, Ev adlı sinema filminde (Alper Özyurtlu/Caner Özyurtlu) rol aldı. Oynadığı tv dizilerinden birkaçı; Yuvamdaki Düşman, Yüzyüze, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yazın Öyküsü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, İki Aile, Söz dizisidir.

Özgür Yalım’ın yönettiği “Macbeth”, Ülkü Duru’nun yönettiği “Cumartesi, Pazar, Pazartesi” ve Yiğit Setdemir’in yönettiği “360” adlı sözsüz oyun mezuniyet projelerinden birkaçıdır. Kayhan Berkin’in yönettiği “Dogville” oyununda “Grace” karakteriyle oyunculuk performansını göstermektedir.

Ece Çeşmioğlu’nun boyu 1,63’tür.

 

Taner Ölmez kimdir? 

Şu sıralar Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde başrol oynayan Taner Ölmez , dizide ki Ali Vefa rolüyle izleyicinin kalbinde taht kurmayı başardı. Taner Ölmez kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler…

Taner Ölmez, 1986 doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini Kapalı Çarşı dizisi ile yaşayan Taner Ölmez hakkında merak edilenler haberimizde… Taner Ölmez nereli ve kaç yaşında? İşte Taner Ölmez hakkında her şey.

Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 tarihinde Tunceli’de dünyaya gelmiştir. Aslen Tuncelili’dir. 6 yaşında iken ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etmişlerdir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Kapalı Çarşı dizisi ile yaşayan Taner Ölmez; Muhteşem Yüzyıl Kösem, Medcezir, Tatar Ramazan, Çıplak Gerçek, Kayıp Şehir, İstanbul’un Altınları ve Kül ve Ateş dizilerinde rol almıştır.

Şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez, 1.79 metre boyunda, 65 kilo ve Aslan burcudur.

Taner Ölmez’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Mucize Doktor (TV Dizisi)
2018 – Müslüm (Ahmet Akbaş) (Sinema Filmi)
2018 – Dudullu Postası (Tayfur) (TV Dizisi)
2017 – Yüz Yüze (Aleko) (TV Dizisi)
2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Şehzade Osman) (TV Dizisi)
2015 – Kırık Kalpler Bankası (Osaman) (Sinema Filmi)
2013 – Tatar Ramazan (Çoban Ahmet) (TV Dizisi)
2013-2014 – Medcezir (Mert Asım Serez) (TV Dizisi)
2012 – Çıplak Gerçek (Deniz) (TV Dizisi)
2012 – Uzun Hikaye (Celal) (Sinema Filmi)
2012 – Kayıp Şehir (Sadık) (TV Dizisi)
2011 – İstanbul’un Altınları (Mustafa) (TV Dizisi)
2010 – Vakit (Ezan) (Kısa Film)
2009 – Kül ve Ateş (Hayati) (TV Dizisi)
2009 – Kapalı Çarşı (Gıyabettin) (TV Dizisi)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.