Abdülhamit Gül’den Sedef Kabaş açıklaması

Cumhurbaşkanı’na hakaret eden Sedef Kabaş’la ilgili Adalet Bakanı Gül’den ilk açıklama

Abdülhamit Gül’den Sedef Kabaş açıklaması
Yayınlama: 22.01.2022
A+
A-

Gazeteci Sedef Kabaş, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındı. Hakaret içerikli cümlelere tepki gösteren Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır.” açıklamasını yaptı.

Bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli cümleler kuran gazeteci Sedef Kabaş hakkında, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Başsavcılık, inceleme sonucunda Kabaş hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan soruşturma açtı. Kabaş, bu sabaha karşı gözaltına alındı.

“EDEPTEN NASİPSİZ SÖZLERİ LANETLİYORUM”

Sedef Kabaş’ın skandal ifadeler ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef almasını lanetlediğini ifade eden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Bakan Abdülhamit Gül’ün paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.