Bir Yılın Daha Sonuna Geldik!

Evet, bir yılın daha sonuna geliyoruz ve koca bir yıl nasıl geçti, her zamanki gibi şaşkınlık içerisindeyim. Her zamanki gibi Aralık ayı, dileklerimizi tuttuğumuz ve yeni yıl için hedeflerimizi belirlediğimiz zaman oluyor.  Bu sene şunu yapacağım, şunu bırakacağım, spor yapacağım, sağlıklı besleneceğim vs. deyip heyecanla yeni yıla giriyoruz. Kimimiz bunları gerçekleştirirken, kimimiz ise bir süre […]

Yayınlama: 01.12.2019
A+
A-

Evet, bir yılın daha sonuna geliyoruz ve koca bir yıl nasıl geçti, her zamanki gibi şaşkınlık içerisindeyim.

Her zamanki gibi Aralık ayı, dileklerimizi tuttuğumuz ve yeni yıl için hedeflerimizi belirlediğimiz zaman oluyor. 

Bu sene şunu yapacağım, şunu bırakacağım, spor yapacağım, sağlıklı besleneceğim vs. deyip heyecanla yeni yıla giriyoruz. Kimimiz bunları gerçekleştirirken, kimimiz ise bir süre sonra unutup gidiyor veya yarı yolda hedefinden vazgeçiyor. 

Nasıl olsa, önümüzde daha uzun yıllar var diyoruz. Ben de kendime kitaplarımla ilgili hedef koydum bakalım bu seneki dileklerim gerçekleşecek mi? Yine de ilk olarak sağlık olmasını diliyorum; çünkü sağlık yoksa, gerisi boş oluyor.

2019 benim için hızlı ve yoğun geçti. Özellikle de yaz dönemi dolu doluydu. Bu  sene tamamen kariyer odaklı olmak istiyorum, bu nedenle de uzun süre ortalıktan kaybolup kitaplarıma ve projelerime zaman ayırmayı hedefliyorum.

Tabi Aralık ayı boyunca kış filmlerini izlemeden olmaz. Sanırım  filmler açısından en sevdiğim dönem, bu dönem.

İçimizi ısıtan 90lar’ın filmleri. Bir kış klasiği  olan “Evde Tek Başına” filmi ve elbette karlı romantik komediler her zamanki gibi listemde. 

Bu arada 2019’un en sevdiğim filmi “Cinayet Süsü”  oldu. Ali Atay’ın filmleri ve senaryoları gerçekten de çok farklı ve eğlenceli oluyor. 

Efsane dizi Leyla ile Mecnun bildiğiniz üzere bir absürt komediydi ve  Atay’ ın kendi filmlerine de absürtlük katması özlemimizi biraz da olsun gidermeye yetiyor. 

Oyunculara değinmeme  zaten hiç gerek yok. 

Dilerim ki bu başarılı filmlerinin devamı gelir.

Herkese şimdiden güzel bir yıl olmasını diliyorum.

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.