Galatasaray’da Vedat Muriqi sürprizi

Süper Lig’de şampiyonluğu göğüslemek isteyen Galatasaray, transferde gaza bastı.

Galatasaray’da Vedat Muriqi sürprizi
Yayınlama: 07.01.2021
A+
A-

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluğun en önemli adaylarından biri. Fenerbahçe, Mesut Özil bombası patlatırken Galatasaray’dan da sürpriz bir girişim geldi. Sarı kırmızılılar, Vedat Muriqi ile buluştu.

Radamel Falcao ve Mbaye Diagne’den beklenen verimi alamayan Galatasaray’da gözler forvet transferine çevrildi.

Sarı kırmızılıların daha önce de girişimlerde bulunduğu ancak kadrosuna dahil edemeği Vedat Muriqi ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

İtalyan La Lazio Siamo Noi’den Edoardo Zeno, Hakan Balta’nın Roma’ya geldiğini ve Vedat Muriç ile bir görüşme yaptığını yazdı.

Bu iddia; sportif direktör yardımcısı olarak göreve başlayan Hakan Balta’nın ‘Muriç transferini yönetecek isim olarak belirlendi’ iddialarını da doğruladı.

Zeno’nun iddiasına göre; Muriç, Lazio’da kalmak ve kendini ispatlamak istiyor. Ancak Simone İnzaghi beklentilerin çok uzağında kalan Kosovalı golcünün yerine ikinci devrede daha efektif bir santrfor arıyor. Bu aşamada da Galatasaray oyuncuyu kiralamanın yollarını arıyor.

GOL ATAMADI

Galatasaray, Vedat Muriç’i Çaykur Rize’deyken de istemiş ancak Fenerbahçe’nin devreye girmesinin ardından görüşme askıya alınmıştı.

Cimbom şimdi İtalya’da 7 maçta henüz gol atamayan ve mutsuz alan Kosova’lı golcüyü getirmek istiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.