Hafsanur Sancaktutan’dan tecavüz itirafı

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan’dan cinsel istismar itirafı: Pedofili bir adamın torunuyum

Hafsanur Sancaktutan’dan tecavüz itirafı
Yayınlama: 30.06.2021
A+
A-

Türkiye, 7 ve 10 yaşındaki 2 kardeşin cinsel istismar davasında, aralarında annelerinin ve üvey babalarının da bulunduğu sanıkların tutuksuz yargılanmasına karar verilmesi nedeniyle ayağa kalkarken, oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın sosyal medya hesabından, “artık susmak yok” diyerek yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı.

“PEDOFİLİ BİR ADAMIN TORUNUYUM”

Hafsanur Sancaktutan, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda, öz dedesi tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi. Sancaktutan, “Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuyum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşlarım tarafından da tacize uğradım. Artık susmak yok” dedi.

“UTANMIYORUZ, KORKMUYORUZ”

Hafsanur Sancaktutan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:”Okuyun bu hikaye çok tanıdık! Susup ayıptır aman duyulmasın diyen herkes! Evet siz de çocuk istismarı yapıyorsunuz. İtiraf ediyorum, benim de hikayem buna benzer! Ben de ifşalasam mı herkesi? Utanırlar mı yaptıklarından?Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuyum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşlarım tarafından da tacize uğradım. Artık susmak yok.Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum! Kızlar susmayın. Artık susmak yok çünkü yalnız değiliz. Sizler çok değerlisiniz, çünkü sizi çok seviyorum”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.