O Ses Türkiye final mi yapıyor?

Acun Ilıcalı, ‘O Ses Türkiye’nin reyting sonuçları nedeniyle ‘erken final’ yapacağı iddialarına açıklık getirdi..

O Ses Türkiye final mi yapıyor?
Yayınlama: 20.11.2021
A+
A-

Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç’un jüri koltuğunda oturduğu ‘O Ses Türkiye’ hakkında son haftalardaki reyting sonuçları nedeniyle ‘erken final’ kararı alındığı iddia edilmişti. tv8’de ekranlara gelen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlere ilk kez yanıt verdi.

İngiltere Championship ekibi Hull City’i satın almak için gün sayan Acun Ilıcalı, önceki akşam Etiler’de bir mekanda eski milli futbolcu Emre Belözoğlu ile birlikte yemek yedi.

“UMARIM HAYALİME KAVUŞURUM” 

Anlaşmanın tam olarak tamamlanmadığını belirten ünlü televizyoncu, “Şu an için her şey olumlu gidiyor. Tabii ki çok heyecanlı ve mutluyum. Hull City’i bir Inter, Milan, Manchester yapma hayallerim var, umarım bu hayallerime kavuşurum” dedi.

Acun Ilıcalı, “Bunun yanı sıra birçok Türk futbolcu veya antrenörleri yetiştirmek takımda görmek, bu şekilde ülkeme fayda sağlamak beni ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Başarılı yapımcı, son günlerde reyting sonuçlarının kötü olması sebebiyle “O Ses Türkiye yarışmasının erken final yapacağı” yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuştu.

“O SES TÜRKİYE DEVAM EDECEK” 
Acun Ilıcalı, “Delinin biri kuyuya taş atıyor, bazı insanlar da inanıyor. Ben jürimden çok mutluyum, hepsini çok seviyorum. Programımı da çok seviyorum, böyle bir şey söz konusu değil” açıklamasını yaptı.

Yarışmanın eski jüri üyesi Hadise Açıkgöz’le ilgili olarak ise Ilıcalı, “Hadise’yi de çok seviyorum, kendisiyle ‘O Ses Türkiye Rap’te birlikte olacağız” dedi.

‘O Ses Türkiye’nin ilk sezonundan beri jüri koltuğunda oturan ünlü popçu Hadise’nin yerine yarışmanın yeni sezonunda Oğuzhan Koç transferi gerçekleşmişti.

‘O SES TÜRKİYE’ JÜRİLERİ 
Sevilen yarışmada daha önce; Mustafa Sandal, Yıldız Tilbe, Gökhan Özoğuz, Sibel Can, Hülya Avşar, MFÖ’den Mazhar Alanson ve Özkan Uğur da görev yapmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.