Nükhet Duru’dan Gülşen’e destek

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, sahne kıyafetleri nedeniyle eleştirilen meslektaşı Gülşen’e sahip çıktı

Nükhet Duru’dan Gülşen’e destek
Yayınlama: 20.08.2022
A+
A-

Nükhet Duru, sahne kıyafetleri nedeniyle eleştirilen meslektaşı Gülşen’e sahip çıktı: “Bunun adap veya adapsızlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca ben onun fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum.”

Müzik dünyasının usta ismi Nükhet Duru önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Yaz aylarını Bodrum’da geçirdiğini söyleyen sanatçı, “Şimdi yine Bodrum’a gidiyorum. Oradaki hayatım bahçeydi, çiçekti, saksıydı; bunlarla geçiyor. Sükûnet istiyor insan bir yaştan sonra” dedi.

Nükhet Duru, Bodrum’daki astronomik ücretler sorulduğunda, Hülya Avşar’ın “Gerekirse simit yiyeceğiz” açıklamasına atıfta bulunarak yanıt verdi: “Her yer çok pahalı. İnşallah bununla da baş edeceğiz simit yemeden.”

BEĞENDİĞİMİ GİYERİM

Nükhet Duru’ya sahne kıyafeti tartışmaları da soruldu. Bu konuda eleştirilen Gülşen’e sahip çıkan sanatçı şöyle konuştu:

“Herkes istediğini yapmakta serbest. Bunun adap veya adapsızlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kimseyi ilgilendirmez. Beğendiğim elbiseyi giyerim. Gülşen’in de o kadar ince vücudu var ki ve müstehcen olmayan dekolteler giyiyor ki; ‘Nasıl yaptı!’ falan diyemezsiniz. Ama ben onun fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.