Şeyma Subaşı Mısırlı işadamı ile evleniyor!

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladı.

Şeyma Subaşı Mısırlı işadamı ile evleniyor!
Yayınlama: 03.04.2021
A+
A-

Bir süre sosyal medyadan uzaklaşan ve hakkında çıkan iddialar karşısında sessizliğini bozan Şeyma Subaşı bomba gibi döndü! Katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Şeyma Subaşı’ndan evlilik itirafı geldi.

Şeyma Subaşı, “3 ay 10 gündür birlikteyiz ama hikayemiz çok uzun. Yıl bitmeden evlenebiliriz” dedi.

Öte yandan, üzerinde ‘Sevgilimin malıyım’ yazan tişörtüyle ilgili de konuşan Subaşı, “Ben onun bir malıyım lafını bir obje olarak görmüyorum. Ben sevgilimin malı olmaktan memnunum” sözleriyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Uzun süredir yurt dışında sevgilisinin yanında olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Mohammed Alsaloussi ile Türkiye’ye geldi. Mısırlı erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıran Subaşı, evleneceğini duyurdu. Subaşı, sevgilisi ile ailesini tanıştırdığı akşam hakkında, “İsteme gibi olmadı tabii ki. İstanbul’a geldiğimiz için tanıştırmak istedim. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu.” dedi.

“HİKAYEMİZ ÇOK UZUN”

Şeyma Subaşı, “3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da ‘Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük’ dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında.” şeklinde konuştu.

“YIL SONU EVLENEBİLİRİZ”

Haber Global’e açıklamalarda bulunan Subaşı, “Evlenirsem yurt dışında olacağım ama burada da evim olacak. Her ay gidip gelmem gerekecek. Bunu hala konuşuyoruz. Melisa okula İstanbul’da gidiyor. O yüzden ben de git gel yapıyor olacağım. Belki yıl bitmeden evlenebiliriz. Acun da evleneceğimi biliyor.” ifadelerini kullandı.

“MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM”

Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Şeyma Subaşı, “Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa’dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.