İşte Kenan Işık’ın son durumu

2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşıp dengesini kaybeden ve kafasını yere çarpan Kenan Işık, yaklaşık 8 yıldan bu yana evinde tedavi görüyor.

İşte Kenan Işık’ın son durumu
Yayınlama: 08.12.2022
A+
A-

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında gösterdiği başarılı sunuculuk ile milyonların kalbinde taht kuran ünlü oyuncu ve ünlü spiker Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşıp dengesini kaybedip başını çarptı.

 

8 YILDAN BU YANA BİLİNCİ KAPALI

Olayın ardından 4 saatlik bir ameliyata alınan Kenan Işık hayati tehlikesini atlattı ancak 8 yıldan bu yana komada yaşıyor. Ailesi ve arkadaşları tarafından aktarılan bilgiye göre ise fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik yok.

 

KÖTÜ YORUMLAR İSYAN ETTİRDİ

Kenan Işık hakkında sosyal medyada yapılan kötü yorumlar ise ailesini isyan ettirdi. Işık için “Şimdi uyansa daha büyük bir şoka girip yeniden uyur” şeklinde yorumlar yapılması büyük tepki çekti.

SON DURUMUNU ARKADAŞI PAYLAŞMIŞTI

Kenan Işık’ın son durumu da geçtiğimiz aylarda arkadaşı Ozan Zeybek tarafından paylaşıldı. Zeybek, ünlü oyuncuya çok iyi bakıldığını ve Işık’ın vücudunda herhangi bir yaralanma ya da kilo kaybı olmadığını belirtti. Yine sosyal medyada son olarak ortaya atılan iddialara göre ise Kenan Işık’ın durumunda herhangi bir değişiklik yok.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.