Hayat Ver Derneği dünyaya açılıyor

Hayat Ver Derneği, 2020 -2021 yılının Birleşmiş Milletler Türkiye Yılı olarak kutlanması için harekete geçti.

Hayat Ver Derneği dünyaya açılıyor
Yayınlama: 08.11.2020
A+
A-

Kartal’da faaliyetlerini sürdüren Hayat Ver Derneği yönetimi, Dünya Yaşlanma Konseyi ile işbirliği yaparak 2021 yılının tüm dünyada “Türkiye Yılı” olarak kutlanması için ilk imzayı attı.

Hayat Ver Dreneği’nin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı basın toplantısına, Dünya Yaşlanma Konseyi Başkanı Dr. Kemal Aydın, İbni Sina Enstitüsü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Karadeniz Konfederasyonu Başkanı Sıtkı Ada, İş İnsanı Bayram Zorgül, Sinop Konfedarasyonu üyesi Cihat Uygun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İmza töreninden önce Hayat Ver Derneği yönetimi, derneğe katkılarından dolayı iş insanları, STK başkanları ve medya mensuplarına plaket verdi.

25 TABLET 1 AKÜLÜ ARABA

Hayat Ver Derneği yönetimi, uzaktan eğitime katılabilmeleri için 25 öğrenciye tablet dağıtırken, çalışmak için dernekten bir akülü araba isteyen engelli bir yurttaşımıza da motorlu engelli aracı hediye etti..

HAYAT VER DÜNYAYA AÇILIYOR

Plaket ve ödül töreninin ardından 2020-2021 yılının tüm dünyada “Türkiye Yılı” olarak kutlanması için düzenlenecek ortak çalışma ve işbirliği protokolünün imzaları atıldı.

Dünya Yaşlanma Konseyi Başkanı Dr. Kemal Aydın, imza töreni öncesi şunları söyledi:

Birleşmiş Milletler Meclis Başkanı Volkan Bozkır’ın görev sürecinde “Türkiye Yılı”nın kutlanması için kampanya başlatıyoruz. Bu anlamlı kampanyaya ev sahipliğini yapan Hayat Ver Derneği Başkanı Erdoğan Köse ve tüm yönetimini kutluyorum. Bu vesileyle Hayat Ver Derneği artık bir dünya kuruluşu olma yolunda ilk adamını atmış oldu. Türkiye’nin küresel diplomasisini harekete geçirecek olan bu toplantı tarihe not düşecektir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.