Köseoğlu, Köse ve Kösoğlu Ailesi’nden anlamlı kampanya

Merkezi İstanbul’da olan Köseoğlu, Köse ve Kösoğlu Ailesi Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Rize’de kan bağışı kampanyası düzenledi..

Köseoğlu, Köse ve Kösoğlu Ailesi’nden anlamlı kampanya
Yayınlama: 01.02.2022
A+
A-

Merkezi  İstanbul’da olan Köseoğlu, Köse ve Kösoğlu Ailesi Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Rize 15 Temmuz Cumhuriyet  meydanında ikinci kez kan bağış kampanyası yapıldı..

 

Yoğun bir katılımın olduğu kan bağış kampanyasına, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, Kübra Baka Kılıç, Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, Rize müftüsü Naci Çakmakçı, Kızılay Rize Şube başkanı Bahattin Karaali, İYİ Parti Derepazarı  İlçe başkanı İsmail Deniz Erim,  AK Parti İlçe Başkanı Erkan KöseCHP  Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Köseoğlu Derneği Başkan Yardımcısı Erdoğan Köse, Genel Sekreter Filiz Köseoğlu, çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı.. MHP Rize İl Başkanlığı da etkinliğe Çelenk gönderdi..

Rize Kızılay Kan şubesine 28 kez Kan veren Köseoğlu, Köse Ailesi  Ferdi Kamil Köseoğlu’na Gümüş ve bronz madalya takdim edildi…  Kendisi şehir dışında  olduğundan dolayı  madalya ve teşekkür belgelerini , Ağabeyi Osman Köseoğlu’na Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Yeğeni Ahmet Köseoglu’na, Rize Kızılay Şube Başkanlığı’nın dernek başkanvekili Erdoğan Köse’ye olan teşekkür belgesini ise Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı takdim etti.

Savaşta ve barışta daima halkın yanında olan ,sosyal ve kültürel etkinliklerde her daima milletimizin yanında, sıcaklığını hissettiren Çaykur,  gün boyu 15 Temmuz Cumhuriyet meydanında, soğuk havada üşüyen vatandaşlarımıza Çaykur çayı ikram ederek gönüllerini ısıttı..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.