Adisyon Programı nedir?

Son dönemde yeme içme sektöründe, adisyon programı kullanımı arttı.

Adisyon Programı nedir?
Yayınlama: 10.02.2022
A+
A-

Adisyon programı, işletmelerin yönetim süreçlerini iyileştiren, müşterilere kaliteli bir hizmet verilmesini sağlayan bir yazılımdır. Adisyon alma, detaylı analiz ve raporlama, verimli bir stok takibi ve sipariş sürecini otomatikleştirir. Personelin çalışma verimi arttırılırken zaman tasarrufu sağlanır. Restoran ihtiyaçlarına göre şekillenebilen esnek yapılı adisyon programları yeme içme sektöründeki işletmeler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Restoran otomasyonu, restoran adisyon programı, restoran yazılımı gibi isimlerle de bilinmektedir. 

Neden Adisyon Programı Kullanılmalıdır?

 

  • Hızlı bir sipariş süreci, özel kampanyalar ve taleplerinin karşılanması müşteri memnuniyetini ve sadakatini kazandırabilecek etkenlerdir. 

  • Servis personeli ve mutfak personeli arasındaki uyumun sağlanması, siparişlerin hızlı iletilmesini sağlar.

  • Verimli bir stok planlaması lüzumsuz giderleri önler.

  • Cep telefonları el terminali olarak kullanılabilir.

  • Temassız işlemler ile personel ve müşteri sağlığı güvence altına alınır.

  • Günlük, haftalık, aylık, yıllık olmak üzere periyodik olarak detaylı raporlamalara erişilebilir.

  • İstenildiğinde anlık olarak menüde ürün ve fiyat güncellemeleri yapılabilir.

 

Protel’in Adisyon Programları İle Kusursuz Bir Restoran Yönetimi
 

Restoranların ihtiyaçlarına göre şekillenebilen Protel yazılımları, işletme verimliliğini arttırır. Farklı donanımlar ile entegre edilebilir. Zincir işletmelerde tek bir sistem üzerinden kontrol sağlanır. İşletmedeki çalışanların performansları ölçümlenebilmektedir. İşletmenin kendi belirleyebileceği standart dışı durumlarda uyarı verilmesi sağlanır. Sipariş sürecinin minimuma indirilmesi, müşteri memnuniyeti ve dolaylı olarak gelirlerin artırılmasını sağlar.  Protel’in adisyon programı, iyi bir müşteri ilişkileri yönetimi, kaliteli bir stok takibi, pratik bir sipariş ile rezervasyon alımı ve müşteri segmentasyonu yapılmasını içermektedir. Lüzumsuz giderlerin ve olası karışıklıkların önüne geçen bu yazılımlar, kusursuz bir restoran yönetimi sunar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.