Ebru Şallı’nın eşine ağır suçlama!

Gonca Derin’den eski eşi Uğur Akkuş’a şok suçlama: Kızımı kaçırıp şiddet uyguluyor!

Ebru Şallı’nın eşine ağır suçlama!
Yayınlama: 17.11.2022
A+
A-

2019 yılında ünlü manken Ebru Şallı ile dünyaevine giren Uğur Akkuş’un eşini darp ettiği iddia edilmiş ancak Şallı bu iddiaları net bir dille yalanlamıştı. Şallı’nın şiddet iddialarını yalanlamasının ardından Akkuş’un Şallı’ya hediye olarak 11 milyon lira değerindeki Bentley Continental marka otomobil aldığı öğrenilmişti. 

Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin ise yaşananların ardından sessizliğini bozarak Uğur Akkuş’un kendisine 4 aydır nafaka ödemediğini açıklamıştı. Gonca Derin bu kez de kızının, eski eşi Uğur Akkuş tarafından kaçırıldığını ve şiddet gördüğünü öne sürdü.

“KIZIM ŞİDDET GÖRÜYOR”
2007 yılında eski eşi Uğur Akkuş ile dünyaevine giren Gonca Derin, ihanet nedeniyle eşinden 2018 yılında Akkuş’tan boşandı. Çocuklarının velayetini alan ancak nafaka nedeniyle eski eşiyle sürekli anlaşmazlıklar yaşayan Gonca Derin, sosyal medya hesabı aracılığıyla çocuklarının eski eşi Uğur Akkuş tarafından kaçırıldığını iddia ederek Akkuş’un çocuklarına şiddet uyguladığını söyledi.

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak kızının kaçırıldığını ileri süren Derin, “Destek rica ediyorum, kızım kaçırıldım. Şiddet görüyor, beni arıyor. Bulamıyoruz. Lütfen kızıma bir şey olmasın” ifadelerini kullandı.

“BIRAK ÇOCUĞUMU”
Eski eşi Uğur Akkuş’a seslenen Gonca Derin, “Hala bulamadık. Kızımı bulana kadar buradayız. Kendi ayağına sıkma bırak çocuğumu, kaçamazsın. Tutuklanacaksın yapma. Sabaha kadar buradayım. Çıkmazsa sabah Müge Anlı’nın kapısındayım” ifadelerini kullandı.

SES KAYDINI YAYINLADI
Gonca Derin, paylaşımların ardından oğlunun telefonundan kızıyla konuştuğu ses kaydını yayınladı. Söz konusu videoda Aden’in ağlayarak “Beni kucağına alarak oraya zorla soktu, ben de altıma yaptım. Lütfen beni gelin alın. Lütfen çabuk gelin” dediği anne Gonca Derin’in de kızını sakinleştirmeye çalıştığı duyuldu.

“KIZINI KOLUNDAN TUTUP ASANSÖRE GÖTÜRDÜ”
Videonun devamında yer alan görgü tanığı kadın ise “Uğur (Akkuş) geldi arabaya. Hiçbir şey demeden Aden’in iki kolundan sımsıkı tuttu. Sanki bir insan değilmiş, kızı değilmiş gibi. Sürükleyerek asansöre götürdü” iddiasında bulundu.

UĞUR AKKUŞ İDDİALARI REDDETTİ
Yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Uğur Akkuş is teknede çektiği bir videoyu yayınlayarak “Ortaköy” ve “İstanbul müthiş” ifadelerini kullandı.

Daha sonra yazılı bir açıklama yaparak hakkındaki iddiaları yalanlayan Uğur Akkuş “Hakkımda yine asılsız bir takım İftiralar atılmış; kendi çocuklarımı kaçırdım diye. Bakmakla korumak, kollamak ilgi ve sevgi göstermekle sorumlu olduğum kendi çocuklarım, ara tatilde mahkeme kararı ile usulüyle pedogog eşliğinde aldırıp tatile çıkardım butün karalama asılsız iftiralara artık inanmayın lütfen!” dedi.

“KIZIMI TESLİM ETTİLER”
Arama kararı çıkarttığını belirten Gonca Derin, sabaha karşı kızına kavuştu. Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Gonca Derin, “Kızımızı Feriköy Çocuk Şube’ye teslim ettiler. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Destek olan, dua eden herkese çok çok teşekkür ederim. Sabah 05.30’da kızımızı aldık, evimize gidiyoruz. Şükürler olsun” notunu yazdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.