Comolli Ersun Yanal’ı suçladı

Fenerbahçe’de Sportif Direktör Damien Comolli, Ali Koç’a verdiği raporda, Ersun Yanal’ı hedef gösterdi..

Comolli Ersun Yanal’ı suçladı
Yayınlama: 27.11.2019
A+
A-

Fenerbahçe’nin ortaya koyduğu futboldan, aldığı istikrarsız sonuçlardan ve en önemlisi deplasman performansından rahatsız olan Başkan Ali Koç, durumu sportif direktör Damien Comolli ile görüştü. Kendisinden takımla ilgili rapor istedi. Fransız futbol adamı da hazırladığı raporu Başkan Ali Koç’a iletti.

TAKIMDAKİ REKABET AZALDI

Comolli raporunda takımdaki rekabet ortamının azaldığını, Zajc, Deniz ve Tolgay ve Rami başta olmak üzere bazı oyuncuların hiç düşünülmediğini Ersun Yanal’ın tercihlerinin şaşırtıcı olduğunu söyledi.

KAPASİTE KULLANILMIYOR

Takımın deplasman maçlarında rakip üzerinde yeterli baskıyı kuramadığı ve kapasitesinin altında futbol oynayıp sonuçlar aldığı da Damien Comolli’nin raporunda yer aldı.

PUAN KAYIPLARI DEVAM EDER

Damien Comolli, Ersun Yanal’ın elindeki kadroyu kötü kullandığını ve bu şekilde devam edilmesi halinde Fenerbahçe’nin puan kayıplarının devam edebileceğini belirtti.

ERSUN YANAL’DAN DA RAPOR İSTENECEK

Comolli’den rapor isteyen Başkan Ali Koç’un teknik patron Ersun Yanal’dan da rapor isteyeceği öğrenildi. Raporda fazla şans bulamayan oyuncuların oynatılmama nedenlerinin de isteneceği ifade ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.