Defne Joy Foster unutulmadı

Ünlü oyuncu Defne Joy Foster 11’inci ölüm yıl dönümünde Zincirlikuyu’da bulunan mezarı başında anıldı.

Defne Joy Foster unutulmadı
Yayınlama: 02.02.2022
A+
A-

Oyuncu Defne Joy Foster ölümünün 11’inci yılında Zincirlikuyu’da bulunan mezarı başında anıldı. Her yıl Foster’ı anmaya gelen yakın arkadaşı avukat Ayşegül Mermer, “Defne annenden sana selam getirdik” dedi.

Oyuncu Defne Joy Foster’ı anmak için her sene mezarı başına gelen yakın arkadaşı avukat Ayşegül Mermer, bu sene de Foster’ın mezarına gelerek dualar etti.

“HAYATINA TEK DEVAM EDEMEYEN TEK KİŞİ ANNESİ”

Her yıl Defne Joy Foster’ı anmaya çalıştıklarını belirten Mermer, “Hakikaten on bir yıl, koskoca on bir yıl oldu. Her ölen geride büyük bir sızı, acı bırakıyor. Bu hayatın ve ölümün gerçeği, acısı. Dualarımızı gönderiyoruz. Aslında biz burada bir şekilde hayatımıza devam edebiliyoruz ama hayatına devam etmeyen tek bir kişi var. O da annesi. Gün geçmiyor ki ağlamadığı bir gün olsun. Tabii ki onun için çok acı bir şey” dedi.

“VERİLAN CEZA VİCDANLARI RAHATLATMADI”

Yıllar önce görülen davadan bahseden avukat, sözlerine şöyle devam etti: “Dava yıllar önce bitti. Tedbirsizlik, yardım ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemekten bir ceza aldı. Bu ceza vicdanları rahatlattı mı? Rahatlatmadı. Öleni de geri getirmedi. Orada çok büyük bir ihmal vardı. Bir saate yakın hastaneye götürülmemiş ve acil servis aranmamıştı. İhmal dolayısıyla bir ceza aldı fakat bu vicdanları rahatlatan bir ceza değildi. Annesi ile de az önce konuştuk. Düşmüş ve ayağını incitmiş. Zaten yetmiş yedi yaşında kendisi. Şu an Kuşadası’nda yaşıyor. Kızına selamlarını iletti.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.