Devran Çağlar hayatını kaybetti

Şarkıcı Devran Çağlar İstanbul Maltepe’de kaldığı rezidansta ölü bulundu.

Devran Çağlar hayatını kaybetti
Yayınlama: 16.08.2019
A+
A-

Şarkıcı Devran Çağlar İstanbul Maltepe’de kaldığı rezidansta ölü bulundu.

Arabesk şarkıcısı Devran Çağlar’ın yakınları kendisinden bir süredir haber alamayınca, ünlü şarkıcının yaşadığı rezidans dairesine geldi. Çilingir yardımıyla kapı açıldı. 56 yaşındaki Devran Çağlar’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Devran Çağlar’ın kalp kirizi geçirdiği ihtimali üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedeni ise adli tıp incelemesi tamamlandıktan sonra netleşecek.

80’li ve 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar’ın ölüm haberi magazin basınına bomba gibi düştü. Seslendirdiği şarkılarla adından bir dönem oldukça söz ettiren Devran Çağlar, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyordu.

Devran Çağlar kimdir?

1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Devran Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı. 

Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti.

Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla tanınan Devran Çağlar 2000’li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı da olmuştu

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.