EDHO bu akşam neden yok?

Sevenleri, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm neden yok, ne zaman?” sorularına yanıt arıyor

EDHO bu akşam neden yok?
Yayınlama: 12.01.2021
A+
A-
ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümü bu akşam ATV ekranlarında var mı? sorusunun yanıtı EDHO takipçileri tarafından araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’In 12 Ocak Salı günü yayın akışında olmaması soru işaretlerine sebep oldu. 
 
Dizinin sıkı takipçileri, en son 29 Aralık 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşan EDHO’nun bu akşam yeni bölümü olup olmadığını merak ediyor, ”Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı, yok mu? (EDHO) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok, ne zaman?” sorularına yanıt arıyor. 
 
Yayınlanan son bölümünde Ceylan Çakırbeyli, çantasındakini sırdaşı Ebru’ya mı yoksa eşini elinden alan Bahar’a mı doğrultacağına henüz karar vermemişti. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm için meraklı bekleyiş sürüyor. 
 
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı, yok mu?
 
Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili nedeniyle ekranlarda yer almazken bu hafta ise Yeni Malatyaspor – Galatasaray karşılaması nedeniyle ATV yayın akışında yerini almıyor. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.