Isparta’da 70 yaşındaki adam katliam yaptı

Isparta’da 5 kişi arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.T. isimli şahıs, 4 kişiyi silahla vurarak öldürdü.

Isparta’da 70 yaşındaki adam katliam yaptı
Yayınlama: 11.08.2023
A+
A-

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde çıkan tartışmada 4 kişiyi silahla öldüren kişi jandarmaya teslim oldu.

 

ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Yenicekale köyü arazi yolunda meydana gelen olayda H.T. ile O.K., İ.K., A.K. ve B.D. isimli şahıslar arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

4 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP TESLİM OLDU

Tartışma sonucunda H.T. (70), O.K., İ.K., A.K., ve B.D.’yi silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından H.T., Gelendost İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim oldu. Bölgede jandarma geniş güvenlik önlemi aldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada, “10.08.2023 günü saat 17.40 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesi Yenicekale köyü arazi yolunda ateşli silahla işlenen elim cinayet olayında O.K., İ.K., A.K. ve B.D. isimli şahıslar olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak Gelendost İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat eden H.T. isimli şahıs cinayeti kendisinin gerçekleştirdiğini beyan ederek silahıyla birlikte teslim olmuştur. Söz konusu cinayet olayı ile ilgili olarak Şarkikaraağaç Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.