Pele’nin ölümü Josef’i kahretti!

Futbol efsanesi Pele’nin kansere yenik düşmesinin ardından Beşiktaş’lı Josef de Souza’dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Pele’nin ölümü Josef’i kahretti!
Yayınlama: 30.12.2022
A+
A-

Kolon kanseri sebebiyle kemoterapi gören 82 yaşındaki Pele, hayatını kaybetti. Pele‘nin vücudundaki kanserin bu yılın başlarında akciğer, karaciğer ve bağırsaklarına yayıldığı tespit edilmişti.

 

3 KEZ DÜNYA KUPASI’NI KAZANAN TEK OYUNCU

82 yaşında hayata gözlerini yuman efsane, 1958, 1962 ve 1970’te Dünya Kupası’nı 3 kez kazanan tek futbolcuydu. Pele, birçok efsane ismi geride bırakarak FIFA tarafından yüzyılın futbolcusu seçilmişti.

JOSEF DE SOUZA’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş’ın Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ettiği maçtan sonra Josef De Souza hayatını kaybeden futbol efsanesi Pele hakkında konuştu.

“ÇOK ÜZÜCÜ BİR HABER”

Açıklamalarına seneyi kazanarak bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek başlayan Josef, Pele’nin ölümünden dolayı duygusal anlar yaşadı. Josef, Pele hakkında “Üzücü bir haber. Özellikle biz Brezilyalılar için. Futbol oynayan oynamayan herkes için bir idoldü. Bu hayatın doğası ama böyle büyük efsanelerin hayatını yitirmesini kabullenmek bizim için kolay olmuyor. Pele, dünya futbolu açısından kimsenin unutmayacağı büyük bir efsaneydi. Biz, onu iyi hatırlayacağız. Çok üzücü bir haber” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.