Reddedilen kadından film gibi cinayet

Bir avukatın yanında asistan olarak çalışan 31 yaşındaki Havva, sabah işyerine geldiğinde patronunu masasında hareketsiz yattığını belirterek polise ihbarda bulundu. Boşanma davalarıyla ünlü avukatın ofisine gelen polis, 54 yaşındaki Asım’ın kalp krizi nedeniyle ölmüş olabileceğini düşündü. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı, vücudunda herhangi darp ya da yara izi bulunmayan Asım’a otopsi yapılmasına karar verdi. Eşinden […]

Yayınlama: 18.02.2018
A+
A-

Bir avukatın yanında asistan olarak çalışan 31 yaşındaki Havva, sabah işyerine geldiğinde patronunu masasında hareketsiz yattığını belirterek polise ihbarda bulundu.



Boşanma davalarıyla ünlü avukatın ofisine gelen polis, 54 yaşındaki Asım’ın kalp krizi nedeniyle ölmüş olabileceğini düşündü. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı, vücudunda herhangi darp ya da yara izi bulunmayan Asım’a otopsi yapılmasına karar verdi. Eşinden uzun yıllar önce boşandığı belirtilen, iki çocuk babası Asım’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.



Otopside Asım’ın kalp krizinden değil, yemeğine karıştırılan fare zehiri sonucu öldüğü belirlendi. Bunun üzerine araştırmalarını derinleştiren polis, ünlü avukatın evinde çalışan hizmetçi ve asistanı Havva’yı sorguya aldı.

OTOPSİDE ÇIKTI



Yabancı uyruklu hizmetçi, patronunu çok sevdiğini ama son dönemlerde iş yoğunluğu nedeniyle evde yemek yemeye fırsatı olmadığını belirtti.



Bu ifadenin ardından şüpheler büyük ölçüde asistan Havva’ya kaydırıldı. Sorgusunda sürekli ağlayan Havva, patronunun çok çapkın bir adam olduğunu, birlikte olduğu kadınlardan birinin onu öldürmüş olabileceğini iddia etti.



Ancak avukatın ofisinde yapılan incelemede mutfağa gizlenmiş fare zehiri bulundu. Zehir şişesinin üzerinde genç kadının parmak izleri tespit edilince Havva suçunu daha fazla inkar edemedi ve patronunu kendisiyle birlikte olmadığı için öldürdüğünü itiraf etti.



Avukat ve psikolog eşliğinde ifade veren Havva, patronunu nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı :



”Yaklaşık iki yıldır onun yanında çalışıyorum. Kocamdan boşandıktan sonra hayatıma biri girmişti ama Asım Bey’e aşık olunca onunla yollarımı ayırdım.



Asım Bey, çok çapkın bir adamdı. Genelde ünlü isimlerin boşanma davalarına bakıyordu. Bazen müvekkilleri ofise geliyor, Asım Bey odasında onlarla uzun vakit geçiriyordu. Bir iki kez kendi odasının kapılarını kilitleyerek yanına gelen güzel kadınlarla birlikte olduğuna şahit oldum.



İçin için kıskanıyordum ama ona bir türlü kendimi ifade edemiyordum. Çünkü bana karşı son derece ciddi ve mesafeli davranıyordu. Ona olan aşkımı göstermeye çalıştım ama Asım Bey, beni görmezden geldi.

“ONA AŞIKTIM”



Bir akşam, o odasında yalnız kalmıştı. Sırf o gün giymek üzere oldukça seksi ve kısa bir elbise almıştım. İç çamaşırlarımı çıkarıp o elbiseyi üzerime giydim ve odasına gittim. Yüzüme bile bakmadan, bir gün sonraki randevularını sordu. Elbisenin düğmesini çözüp karşısında çırılçıplak kaldım.



Bir an bana baktı, sonra gülerek “Ne yapmaya çalışıyorsun, hemen üzerini giy ve çık dışarı” dedi.



”Beni beğenmiyor musun, buraya gelen o kadınlardan neyim eksik?” diye sordum. Ses tonunu yükselterek “Hemen giyin ve çık dışarı, bir daha seni burada görmek istemiyorum” dedi.



Beni reddetmesi kanıma dokunmuştu, ağlayarak üzerimi giyip işyerinden kaçarcasına çıkıp gittim. Birkaç gün sonra beni arayarak “Ben olanları unuttum, eğer sen de unuttuysan işinin başına dön” dedi.



İşe geri döndüm ama onun bana o günkü alaycı bakışları bir türlü gözümün önünden gitmiyordu. Üstelik benim ona ilgimi bilmesine rağmen yine odasına gelen kadınlarla birlikte olmayı sürdürüyordu. Onun odasından gelen zevk çığlıkları içimdeki kini daha da büyütmeye başlamıştı. Sonunda onu öldürmeye karar verdim.

“AZAR AZAR ZEHİRLEDİM”



Öğle yemeklerini dışarıdan sipariş ediyordu. Yemeğine her gün azar azar zehir katmaya başladım. Birkaç gün sonra sabah işyerine geldiğimde onun gece eve gidemediğini ve orada öldüğünü gördüm. Ofise polisler geldikten sonra numaradan kendimi yerden yere atarak sinir krizleri geçiriyormuş gibi yaptım.



Aşkıma karşılık vermediği için ölümü hak etmişti. Pişman değilim.”



Mahkemeye sevk edilen Havva, planlayarak adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi..

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.