TLC’de yeni yayın dönemi başlıyor

TLC’de yeni yayın dönemi başlıyor
Yayınlama: 24.09.2023
A+
A-

TLC, yeni yayın döneminde de ilham veren gerçek yaşam hikayeleriyle şaşırtmaya, kalpleri ısıtan anlara şahitlik ettirmeye ve her gün saat 19.30’da birbirinden muhteşem ve ses getiren filmlerle sinemaseverlerin adresi olmaya devam edecek. Aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem serilerin yanı sıra sevilen programların yeni sezonları ve yeni diziler de TLC’de olacak.

TLC, Her Gün 19.30’da Sinemaseverleri Bekliyor

TLC, bu sezon da sinemaseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler, hafta içi her gün 19.30’daki film kuşağında mutlaka izleyecek iyi bir film buluyor. Batman serisinin en popüler bölümlerinden Kara Şövalye, beyaz perdenin devrim yaratan bilim kurgu ve macera filmi Jurrasic Park, yönetmenliğini Lilly Wachowski ve Lana Wachowski’nin üstlendiği, Keanu Reeves’ın Neo rolüyle efsane olduğu film Matrix, George Miller’ın yönetmenliğindeki Mad Max ve hem gişedeki büyük başarısıyla hem de aldığı Oscar’larla isminden epeyce söz ettiren Gladyatör ve çok daha fazlası TLC’de sizleri bekliyor.

Pazartesi

Tasarımcı Michel Boyd ve ekibi, özgün tarzı olan aileler için dünyanın en lüks evlerini tasarlıyor. “Herkes İçin Lüks”, 2 Ekim Pazartesi 15.30’da başlarken, Emlakçı David Visentin ve tasarımcı Hilary Farr “Sevmek ya da satmak, işte bütün mesele bu!” diyor.   David ve Hilary’nin yine evlerin geleceğine dair aklınızı karıştıracak tekliflerde bulunduğu “Ya Sev Ya Sat”, yeni sezonuyla 2 Ekim itibarıyla her Pazartesi 18.30’da hayranlarını ekran başına bekliyor.

Salı

Sizce bu kaç karat? Uzmanlardan oluşan bir ekip, ünlü stilist Gok Wan’ın sunumuyla insanların hayallerini süsleyen mücevherleri onarması, üretmesi, satması veya bulmasına yardım ediyor. TLC’nin yeni programı “Mücevher Dünyası”, 3 Ekim Salı 15.30’da başlarken hemen ardından yayına girecek olan “Eskimeyen Lüksler” 16.30’da TLC’de lüks meraklılarına sesleniyor.

Çarşamba

Liseden beri çok yakın arkadaş olan Meghan, Vannessa, Ashley ve Tina’nın kilolarıyla başı dertte! Çılgın diyetleri, obezite ameliyatları ve mizah anlayışlarıyla tüm sırları, Ağır Dostlar’da ekrana geliyor. “Ağır Dostlar”, yeni bölümleriyle her Çarşamba 15.30’da sevenleriyle buluşuyor.

Perşembe

Bilgisini ve deneyimini acemi emlakçılara aktarmak isteyen Tarek El Moussa, bu sezonda da her soruna bir çözüm buluyor. “Tarek ile Evini Yenile”, yeni bölümleriyle her Perşembe 15.30’da TLC’de.

Hafta Sonu

6 çocuk, 1 evde. Gerisini siz düşünün! 8 kişilik dev bir aile olan Kalabalık Aile, iki yıl aradan sonra yeni sezonuyla sevenleriyle buluşuyor. “Kalabalık Aile”, 23 Eylül itibarıyla her Cumartesi 13.50’de evinize konuk oluyor. 6 yaşında bir yetim ya da tehlikeli bir sahtekar! “Natalia Grace’in Tuhaf Hikâyesi” her Cumartesi 21.50’de TLC’de.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.