Ankara adayı ne zaman açıklanacak?

Ankara adayı ne zaman açıklanacak?
Yayınlama: 12.01.2024
Düzenleme: 12.01.2024 14:34
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu hafta büyük ihtimalle pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Değerli arkadaşlar İstanbul merkezli olarak bazı illerin açıklamalarını yaptık. Pazar günü Ankara ve kalan illerin açıklamalarını yapacağız. Pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz. Pazar günü ATO Kongre salonunda açıklayacağız.

Cumhur İttifakı olarak samimi olarak neler yapabiliriz değerlendirmesini yapıyoruz. Manisa ve Mersin’de MHP çalışmalarını sürdürüyor onlar da çalışmalarda güçlü olarak çalışmalarını arkadaşlarımızla birlikte yürütüyorlar. Emin adımlarla, Cumhur İttifakı karşı yakada olanlara beklemediği bir hüsranı yaşatacaktır.

‘KIZILDENİZ’İ KAN GÖLÜNE ÇEVİRECEKLER’

Orantısız bir güç kullanımını İsrail, Filistin’de yapmakta. Kızıldeniz’i kan gölüne çevirme hevesindeler. Şu anda çok kanallardan haber alıyoruz. Husilerin başarılı cevaplar verdiğini farklı kanallardan öğreniyoruz.

Teslim ettiğimiz belgeler ile İsrail yargılanacak. İsrail taarruzla Filistin’e karşı saldırılar ile bölgeyi kan gölüne çevirdi. Biz de alabildiğimiz kadarını alıp hastanelerde tedavi ediyoruz. Netanyahu’nun kaçacak deliği yok, savunacak bir şeyi yok. İsrail Cumhurbaşkanı O da Netanyahu’ya özendi farklı açıklamalar yaptı. Tayyip Erdoğan’ı sözlü saldırlar ile bitiremezler. Biz hakikatin yanındayız. Her zaman zalimler kaybetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.