Otel girişinde eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü!

Ümraniye’de, ayrı yaşadığı eşini bıçaklayarak öldüren sanık ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı.

Otel girişinde eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü!
Yayınlama: 07.12.2017
A+
A-

Ümraniye’de, ayrı yaşadığı eşini bıçaklayarak öldüren sanık ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmada, olay gününe ait güvenlik kamerası görüntüleri izlendi. Kadının vahşice öldürüldüğü anlar kameraya yansıdı.

Ümraniye’de bir otel girişinde ayrı yaşadığı eşini başka bir erkekle görerek cinnet getiren ve eşini defalarca bıçaklayarak öldüren sanık Hakan Kadakal’ın “eşi kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Anadolu 12’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık cezaevinden getirilirken, taraf avukatları da salonda hazır bulundu. Duruşmaya olayda hayatını kaybeden Duygu Kadakal’ın annesi ve kardeşi de katıldı.

 

 Sanık Hakan Kadakal savunmasında, maktule ile evli olduğunu ve 2 çocuklarının olduğunu söyleyerek, “Kendisi bu olaydan bir süre önce evi terk etti. Ben çocuklarımla birlikte kalıyordum. Olay günü Çakmak’ta bulunan ablamdan arkadaşımın kullandığı araç ile yola çıktık. Duygu’yu gördüm. Kendisi ile konuşmak için araçtan indim. Bu sırada madde satan E.D. ile Duygu konuştu ve bir binaya girdiler. Ben de peşlerinden gittim. Yukarıya çıkacaklarını görünce müdahale ettim ve ‘Ne oluyor?’ deyip E.’ye sordum. Kendisi Duygu’ya mal vereceğini söyledi. Ben de herkese sokakta satıyorsun Duygu’ya neden odada dedim?” şeklinde konuştu.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.