Sedat Peker’den Soylu’ya ‘iç çamaşırı’ yanıtı

Sedat Peker’den, Soylu’nun “Karısının iç çamaşırına saklanan edepsiz” sözlerine yanıt

Sedat Peker’den Soylu’ya ‘iç çamaşırı’ yanıtı
Yayınlama: 23.05.2021
A+
A-

Sedat Peker, son videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi hakkında “Karısının iç çamaşırına saklanan edepsiz” sözlerine yanıt verdi.

Daha önce evine kadın polis gönderilmediğini, karısının çamaşırlarının erkek polisler tarafından arandığını söyleyen Peker, “Ben ona böyle cevap vermem. Biz, edep ahlak biliriz. İlk geldiklerinde kadın polis yoktu, daha sonra geldi dedim. Daha sonra aramaya katılan iki kadın polise ben teşekkür etmedim mi?” dedi.

Yayınladığı videolarla tartışma yaratan iddialar ortaya atan Sedat Peker, son paylaşımında darbe yapacağı ve insanları sokağa çağıracağı iddialarına yanıt verdi. Peker, “Bir gün size darbe var, sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır” ifadelerini kullandı.

YouTube hesabından yayınladığı videolar serisi ile gündemi oldukça meşgul eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sabah saatlerinde yayınladığı 7. videosunda mekan değişikliğine gitti. Geniş bir toplantı odasında olduğu görülen Peker, Türkiye’den misafirleri geldiği için her zaman çekim yaptığı odanın müsait olmadığını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.