Can Yaman Diletta Leotta ile yakalandı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile Türk aktör Can Yaman’ın aşkı Avrupa medyasına bomba gibi düştü.

Can Yaman Diletta Leotta ile yakalandı
Yayınlama: 13.01.2021
A+
A-
Dizi çekimi için gittiği İtalya’da aşkı bulan Can Yaman’ın, güzel spiker Diletta Leotta ile sarmaş dolaş pozları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Avrupa medyasını sarsan sürpriz ilişkide bir yeni detay daha ortaya çıktı. İkilinin Roma’nın merkezindeki bir otelde 5 gün boyunca birlikte kaldıkları belirtildi.

İtalya’nın ve Avrupa’nın en ünlü spor spikerlerinden olan Diletta Leotta ile Türk aktör Can Yaman’ın aşkı Türkiye’de olduğu kadar İtalya’da da gündemin ilk sıralarında yer almayı başardı.

İkilinin aşkını fotoğraflarıyla ortaya çıkaran İtalyan Chi Dergisi, ilişkinin detaylarını da sayfalarına taşıdı.

Ferzan Özpetek’in çekeceği reklam filmi ve yeni dizi projesi için İtalya’ya giden Can Yaman’ın bir süredir güzel sunucu ile iletişimde olduğu ve Yaman’ın İtalya’ya gitmesinin ardından ikilinin Roma’nın merkezindeki bir otelde 5 gün boyunca birlikte kaldıkları belirtildi.

5 günlük kaçamağın ardından Can Yaman Türkiye’ye dönerken Diletta Leotta da Roma ile Inter arasındaki maçtaki görevi için Roma’da kaldı.

Geçtiğimiz günlerde güzel sunucu, bir demet çiçekle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşmış ve çiçeklerin isimsiz bir şekilde kendisine ulaştığını söylemişti. Dergide yer alan bilgide Leotta’ya ulaşan çiçekleri Can Yaman’ın gönderdiği ifade edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.