Zonguldak’ta biyolojik baba dehşeti

Zonguldak’ta imam nikahlı eşi Yasemin Öztürk ve 3 yaşındaki kızı Nazlı’yı öldürüp intihar eden Seyfullah Uslu cinayetinde ayrıntılar ortaya çıktı.

Zonguldak’ta biyolojik baba dehşeti
Yayınlama: 24.06.2022
A+
A-

Zonguldak’ta cinnet geçirerek dini nikahlı eşini ve 3 yaşındaki çocuğunu av tüfeğiyle öldürülen şahsın, kızının biyolojik babası olduğunu katıldığı bir televizyon programında DNA testiyle öğrendiği ortaya çıktı.

Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde dün akşam saatlerinde, iki katlı müstakil evin giriş katında kan donduran olay yaşandı. İddialara göre, uzaklaştırması bulunan Seyfullah Uslu (41), dini nikahlı eşi Yasemin Öztürk’ün yanına gitti. Yaşanan tartışma sonrası cinnet geçiren Seyfullah Uslu, eşini ve 3 yaşındaki kızları Nazlı’yı av tüfeğiyle vurdu ardından da intihar etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR
Cenazeleri kimlik tespitinden sonra Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Seyfullah Uslu, Nazlı Öztürk ve Yasemin Öztürk’ün otopsileri yapıldı. Seyfullah Uslu, ikindi namazını müteakiben köyünde toprağa verildi. Kızını kendi soyadıyla nüfusa kaydettiği öğrenilen Yasemin Öztürk’ün cenazesi ise kızıyla yan yana toprağa verildi. Akşam namazını müteakiben kılınan cenaze namazında Yasemin Öztürk’ün yakınları gözyaşı döktü. Evinin önüne getirilen cenazeler için helallik alındı. Sırayla kılınan cenaze namazlarının ardından anne ve kızının cenazeleri son yolculuğuna uğurlandı.

KIZININ BABASI OLDUĞU TELEVİZYON PROGRAMINDA ÖĞRENMİŞ

Yasemin Öztürk’ün  2  yıl önce ATV ekranlarında  yayınlanan Esra Erol’un programına katıldığı ve bebeğinin Seyfullah’dan olduğunu o programda öğrendiği ortaya çıktı.

Kızıyla birlikte cinayete kurban giden Yasemin Öztürk, 22 Şubat 2020’de Esra Erol’un programına katıldı.

Canlı yayında bebeğin eski eşinden mi yoksa evlilik dışı beraberlik yaşadığı Seyfullah Uslu’dan mı olduğuna ilişkin DNA raporunu Esra Erol’dan öğrenen Yasemin Öztürk, bebeğinin babasının Seyfullah Uslu olduğunu programda öğrendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.