Hemşire Ömür Erez’i öldüren Rahmi Uygun tutuklandı

Kartal’da hemşire Ömür Erez’i öldüren Rahmi Uygun çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince suçundan tutuklandı.

Hemşire Ömür Erez’i öldüren Rahmi Uygun tutuklandı
Yayınlama: 21.01.2022
A+
A-

İstanbul’da çalıştığı aile sağlığı merkezinde öldürülen hemşire Ömür Erez’in katili Rahmi Uygun, tasarlayarak adam öldürme suçundan tutuklandı..

İstanbul’un Kartal ilçesinde çalıştığı aile sağlığı merkezinde silahlı saldırıya uğrayan hemşire Ömür Erez, hayatını kaybetti.

Topselvi Mahallesi Kartal 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli hemşire Ömür Erez (33), Rahmi Uygun (39) adlı kişiyle kapının önünde bir süre konuştuktan sonra içeriye girdi.

ATEŞ EDİP KAÇTI

Daha sonra şüpheli Rahmi Uygun da hemşirenin arkasından girdiği sağlık merkezinde Erez’e silahla ateş ettikten sonra kaçtı.

Ağır yaralanan Erez, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hemşire Erez, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Bağcılar’da bir kafede yakalandı. Gözaltına alınan katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şüpheli Rahmi Uygun’un emniyetteki ifadesinde “İnternet üzerinden 2 yıl önce tanışmıştık. Bir yıl önce ayrıldık. Ona borç para vermiştim. Geri isteyince vermek istemedi. Kendimi kaybettim” dediği öğrenildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirildi. Şüpheli Rahmi Uygun, savcılık ifadesinde de emniyetteki ifadelerini tekrar etti. Savcılık şüpheli Rahmi Uygun’u “Tasarlayarak öldürme” suçundan Musa T.’yi de “Tasarlayarak öldürmeye yardım etme” suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği sorgusunun ardından 2 şüphelinin de sevk edildiği suç maddelerinden ayrı ayrı tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.