Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni detaylar!

Bakırköy’de öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni detaylar!
Yayınlama: 28.01.2022
A+
A-

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde ortağı olduğu restoranda silahla vurularak öldürülen Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Silahlı saldırıyı kendilerini kod adı “Drej” olan Ali Y.’nin yeğeni olarak tanıtan bir grubun gerçekleştirdiği belirlendi. Polis, yaptığı çalışmada 2 kişiyi yakalarken, 27 yaşındaki Ali Y. ve olayda silah kullanan Kadir Y. ile birlikte 4 kişiyi arıyor.

ALACAK MESELESİNDE SİLAHLAR ÇEKİLDİ
Alınan bilgiye göre, aralarında alacak meselesi bulunan iki grup, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’ndaki bir restoranda görüşmek üzere bir araya geldi. İki grup arasında çıkan tartışmada silahla ateş açıldı. Olay sırasında gruplar arasında aracılık yaptığı öğrenilen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şoförü Murat B. vuruldu.

KURŞUN, ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU’NUN ATARDAMARINA İSABET ETTİ
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kasığından vurulan Mahmutyazıcıoğlu, kurşunun atardamara isabet etmesi üzerine olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu’nun şoförünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINDA
Başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgisi bulunan 6 kişinin kimlikleri Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edildi. Zanlılardan ikisi Uğur Can B. ve Gökhan K. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

DREJ ALİ VE ADAMLARI ARANIYOR
Sabah’ın haberine göre; polis olayla ilgili araştırmalarını derinleştirirken silahı kullanan ve olay yerine geldiğinde kendisini Drej Ali kod adlı 27 yaşındaki Ali Y. nin yeğeni olarak tanıtan Kadir Y. olduğunu belirledi. Polis ekipleri Ali Y., Kadir Y., Seccad Y. ve Serkan D.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU’NA SALDIRI ANLARI KAMERADA
Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun silahlı saldırıya uğradığı anların görüntüsü de ortaya çıktı. Show Haber’in yayınladığı görüntülere göre; Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun restoranına gelen saldırganlar önce Mahmutyazıcıoğlu’nu darbettiler. Daha sonra Mahmutyazıcıoğlu’na 2 el ateş eden saldırganlar, yaralı adamı yerde sürükleyerek dışarı çıkarmak istediler. Ancak Mahmutyazıcıoğlu’nu çıkaramayınca kapının önünde 2 el daha ateş ederek öldürdüler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.