Kylie Jenner’ın elbisesisi dikkat çekti!

Genç milyarder unvanına sahip olan Kylie Jenner, Paris Moda Haftası’nda yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kylie Jenner’ın elbisesisi dikkat çekti!
Yayınlama: 24.01.2023
A+
A-

Serveti ve özel hayatıyla dünya çapında en çok konuşulan isimlerden olan Kylie Jenner, sosyal medyada paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Jenner, geçtiğimiz haftalarda eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Travis Scott’tan bir kız bir erkek çocuğu olan ünlü isim, geçtiğimiz aylarda yaptığı ‘özel jet’ paylaşımıyla tepki çekmişti.

Yayınladığı fotoğrafta 31 yaşındaki sevgilisi Scott ve kızları Stormi, iki tane özel jetin arasında birbirlerine sarılırken görülen Jenner, her ikisinin de özel jetlerini kast ederek, “Seninkini mi almak istiyorsun benimkini mi?” diye yazmıştı.

KENDALL İLE DERTLEŞTİ

Kylie Jenner, tüm bunların ardından ‘The Kardashians’ın yeni fragmanında, oğlunu kucağına aldıktan sonra doğum sonrası depresyonla (Postpartum Depresyon) mücadele ettiğini ima etti. Fragmanda; reality şov yıldızının, kız kardeşi Kendall Jenner ile konuştuğu ve ‘mutlu olması gerektiğini’ bildiğini, ama yine de öyle hissetmediğini açıkladığı duyuldu. 25 yaşındaki Kylie, şu ifadeleri kullandı:

Yeni bir bebeğim oldu, ama üç hafta boyunca hiç durmadan ağladım.

ADINI DEĞİŞTİRMEYİ SEÇTİLER

25 yaşındaki kozmetik kralı Kylie Jenner ve eski sevgilisi rapçi Travis Scott, çocuğa ilk olarak Wolf adını vermişti, ancak kişiliğine uymadığına karar verdikten sonra adını değiştirmeyi seçtiler.

OĞLUNU PAYLAŞTI

 31 yaşındaki Scott’tan ayrıldığı iddia edilen Jenner, oğlunun yüzünü ilk kez paylaştı. Jenner, bir Instagram fotoğraf serisi yükledi ve 378 milyon hayranına oğlunun yeni adını duyurmak için ‘Aire’ başlığını kaleme aldı.

Jenner,  çocuğunun adını değiştirir değiştirmez ayağının tozuyla Paris Moda Haftası’na katıldı.

ASLAN BAŞIYLA GELDİ 

Dünyaca ünlü yıldız isim, Paris Moda Haftası kapsamında katıldığı Schiaparelli defilesinde, aslan figürlü elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Jenner’in kıyafetinin önündeki aslan başını görenler gözlerini ondan alamadı.

 IRINA DA ASLAN BAŞIYLA PODYUMA ÇIKTI

Kylie Jenner’ın aksesuarının yarattığı etki çok geçmeden defile başladı ve bu kez top model Irina Shayk podyuma çıktı. Tıpkı Jenner gibi siyah bir elbise giyen Shayk’ın da sağ omuzunda Jenner’ınki gibi dev bir aslan başı vardı. Kıyafetteki tek fark Irina’nın omzundaki aslanın ağzının açık olmasıydı. Bu sayede firmanın koleksiyonunda yer alan bu dev aslan başı firmanın tanıtımı için dikkat çekici bir unsur haline geldi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.