Ece Erken’in ilk sözleri yürek burktu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölüm haberini duyan sunucu eşi Ece Erken’in ilk sözleri ne oldu?

Ece Erken’in ilk sözleri yürek burktu
Yayınlama: 27.01.2022
A+
A-

Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşiköy’de bir balıkçıda silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Söylemezsem Olmaz programında bu konu masaya yatırıldı.

Ünlü sunucu Ece Erken’in 42 yaşındaki eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde bir balıkçıda silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu hastanede hayatını kaybetti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölüm haberini duyan Bircan Bali ve Seren Serengil canlı yayına gözyaşları içerisinde çıktı.

“ŞAFAK ABİNİN SON SÖZÜ…”

Konuşmak da güçlük çeken Bircan Bali açıklamasında şunları söyledi:

“Çok taze aldık haberi… Çok anılarımız ve çok yaşanmışlıklar var. Kıymetli abim dün gece hain bir saldırıda vücuduna yedi kurşun isabet etti. Hayatını hastanede kan kaybından dolayı kaybetti. Şok içindeyiz. Sizden özür diliyoruz. Ece ile onların inanılmaz bir ilişkisi vardı. Her şeyden öte Şafak abinin çocuklarına çok düşkün olduğunu düşündükçe her şey çöpe gidiyor. Çocuklarının haberi yok” dedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölmeden önceki sözlerini de anlatan Bircan Bali, “Şafak abinin son sözü ‘Lütfen beni kurtarın’ olmuş” dedi.

“BEN ONU ÇOK SEVİYORUM! NASIL DAYANACAĞIM?”

Ece Erken’e ulaşamadığını söyleyen Bircan Bali açıklamasında şunları söyledi:

“Ece’nin annesiyle konuştum. ‘Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım’ demiş. Eymen’in odasında ağlayarak uyuyakalmış. ‘Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum’ demiş. Eymen de biz yarın Bodrum’a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.