Gökhan Yüksel’den Fatma Girik paylaşımı

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik’in vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Gökhan Yüksel’den Fatma Girik paylaşımı
Yayınlama: 24.01.2022
A+
A-

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Covid 19’a bağlı zatürre tedavisi gören Fatma Girik’in çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. 

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik’in vefatı sevenlerini yasa boğdu. Siyasilerden art arda açıklamalar geldi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,  Yeşilçam’ın usta ismi ve Şişli eski Belediye Başkanı Fatma Girik için sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Usta oyuncumuz #FatmaGirik’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

Siyasilerden diğer mesajlar:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Sinemamızın unutulmaz filmlerinin büyük oyuncusu Fatma Girik’e Allah’tan rahmet diliyorum. Sinemamızın, sevenlerinin ve ailesinin başı sağ olsun.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Sinemamızın usta oyuncusu #FatmaGirik hanımefendiye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Geride bıraktığı güzel eserleriyle anılmaya devam edecek. Hepimizin başı sağ olsun.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Sanat ve siyaset dünyamızın usta ismi Fatma Girik’in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Topluma ayna tutan eserleriyle ve siyasetteki duruşuyla gönüllerde taht kuran Şişli eski belediye başkanımız #FatmaGirik’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Hayat verdiği karakterler ile Türk sinemasında unutulmaz izler bırakan değerli sanatçımız #FatmaGirik’i kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Mekânı cennet olsun…

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden, hem oyunculuğuyla hem de cesaretiyle gönüllerde yer alan Fatma Girik’in aramızdan ayrıldığını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere, ülkemizin başı sağ olsun.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Yeşilçam’ın usta isimlerinden Fatma Girik’e Allah’tan rahmet ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Türk sinemasının kıymetli isimlerinden Fatma Girik’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Ülkemiz sinemasının bir dönemine damga vuran sanatçımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. Halkımızın ve Türk sinemasının başı sağ olsun.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Sinemanın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik’in vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinemamızın değerli sanatçılarından #FatmaGirik’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Asla unutmayacak bir sanat mirası bıraktı. Fatma Girik’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Herkesin başı sağolsun.

Binali Yıldırım: Hayatını kaybeden Türk sinemasının değerli sanatçısı #FatmaGirik’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.