Elçin Sangu’dan Kiralık Aşk itirafı

Oyuncu Elçin Sangu’nun büyük ses getiren ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle ilgili bulunduğu itiraf, herkesi şaşırttı

Elçin Sangu’dan Kiralık Aşk itirafı
Yayınlama: 19.11.2021
A+
A-

Başarılı oyuncu Elçin Sangu, geçen gün İbrahim Selim’in sunduğu ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Elçin Sangu’nun büyük ses getiren ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle ilgili bulunduğu itiraf, herkesi şaşırttı.

2015 – 2017 yılları arasında ekrana gelen ve başrollerini Barış Arduç ile paylaştığı ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle kariyerinde zirveye yükselen 36 yaşındaki oyuncu Elçin Sangu, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ye konuk oldu.

Elçin Sangu, İbrahim Selim’in sorduğu “‘Kiralık Aşk’ın başarılı olacağını önceden hissettin mi?” sorusuna verdiği cevapla hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

“İKİ KEZ REDDETTİM” 
Diziyi iki kez reddettiğini söyleyen Elçin Sangu, “Kiralık Aşk’ı ben iki kez reddettim. Ümmü Hanım ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, öyle söyleyeyim…” dedi ve şöyle devam etti:

Ümmü Hanım bana ‘Kızım ne kaybedeceksin? Senin çok çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. En fazla romantik komedi denemiş olursun’ dedi. Ben öyle girdim o işe.”

YENİ DİZİSİ İÇİN DEĞİŞİKLİK YAPTI 
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda kuaför çıkışı görüntülenen ve yeni başlayacak olan “Yalancılar ve Mumları” dizisinden bahseden güzel oyuncu, bu dizi için saçlarını boyattığını açıklamıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.