Kılıçdaroğlu ‘Erdoğan’ı emekli etmeye söz verdim’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kucaklaşmak istiyoruz, kavga etmek istemiyoruz. Birileri kavga ediyor, hiç endişe etmeyin, onu emekli etmeye söz verdim” dedi.

Kılıçdaroğlu ‘Erdoğan’ı emekli etmeye söz verdim’
Yayınlama: 21.12.2022
A+
A-

Antalya‘da sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesinin ardından Finike ilçesini de ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, park alanında vatandaşlarla bir araya geldi. Finike Belediyesi’ne ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu, dışarıdaki vatandaşların “Balkon, balkon” sloganları üzerine belediye binasına ait balkona çıkarak buradan kısa bir konuşma yaptı.

 

“ONU EMEKLİ ETMEYE SÖZ VERDİM”

“Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla balkondan vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Bir şeyden emin olmanızı isterim, Türkiye bu karanlık tabloyu kesinlikle hak etmiyor ve kesinlikle bunu aşacağız ve bunu aşmanın yolu sizden alacağımız destek. Huzur içinde, beraber, birlikte yaşamak istiyoruz. Kucaklaşmak istiyoruz, kavga etmek istemiyoruz. Birileri kavga ediyor, hiç endişe etmeyin, onu emekli etmeye söz verdim” dedi.

 

“İKİNCİ KEMALİMİZ OLUN”

Park ziyaretinde ise Kılıçdaroğlu’na bir kadın, “İkinci Kemalimiz olun ne olur” diye seslendi. Kılıçdaroğlu, “Halledeceğim meraklanmayın” diye yanıt verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.